Η Πατάγια ετοιμάζεται να υποδεχθεί επισκέπτες κατά τη διάρκεια των διακοπών της συνόδου κορυφής της APEC

Πατάγια -

Η Πόλη της Πατάγια ετοιμάζεται για μια εισροή επισκεπτών κατά τη διάρκεια των ειδικών διακοπών της Συνόδου Κορυφής της Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού (APEC).

Το υπουργικό συμβούλιο της Ταϊλάνδης κήρυξε τις 16 έως τις 18 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής της APEC ως ειδικές αργίες στην Μπανγκόκ, το Νονταμπούρι και το Σαμούτ Πράκαν.

Στην ουσία, αυτό σημαίνει ένα πενθήμερο Σαββατοκύριακο διακοπών για πολλούς μέσα και γύρω από την Μπανγκόκ και όσους προσπαθούν να βγουν από τη μεγάλη πόλη καθώς οι παγκόσμιοι ηγέτες συγκλίνουν στην Μπανγκόκ. Οι τοπικοί ηγέτες ξενοδοχείων στην Πατάγια έχουν ήδη αναφέρει μεγάλη ζήτηση για δωμάτια ξενοδοχείων σε όλη την Πατάγια κατά την περίοδο των διακοπών.

Η πόλη Pattaya προετοιμάζει τουριστικά αξιοθέατα όπως το Koh Larn και ο τροπικός κήπος Nong Nooch για να υποδεχθεί τους επισκέπτες εν αναμονή μεγάλου όγκου επισκεπτών κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Για να καλωσορίσει τους επισκέπτες, το Noong Nooch Tropical Garden ξεκινά μια προσφορά εισιτηρίων buy-one-get-one για υπηκόους της Ταϊλάνδης. Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν παραστάσεις ελεφάντων που θα εκτελούνται δύο φορές την ημέρα με μόνο 100 μπατ καθώς και να κάνουν μια χαλαρή βόλτα στον κήπο με τα λουλούδια.

Οι επισκέπτες αναμένεται να αυξηθούν, επομένως οι αξιωματούχοι της Πατάγια προειδοποιούν τους οδηγούς για μποτιλιαρίσματα σε πολλές περιοχές. Αναμένεται επίσης αυξημένη ασφάλεια κατά τη διάρκεια της APEC με ιδιαίτερη έμφαση στους χώρους διασκέδασης και τα παράνομα ναρκωτικά και όπλα. Η αστυνομία της Πατάγια ενισχύει επίσης την ασφάλεια σε όλη την περιοχή, συμπεριλαμβανομένων των τοπικών παραλιών που έχουν γίνει δημοφιλείς περιοχές στέκι για τους νέους της Ταϊλάνδης τη νύχτα.

Δεν υπάρχουν συνεδριάσεις της APEC στην Πατάγια και δεν αναμένεται να έρθουν παγκόσμιοι ηγέτες στην περιοχή για διακοπές, ωστόσο, δεκάδες χιλιάδες κάτοικοι της Μπανγκόκ με πέντε ημέρες ρεπό σίγουρα θα το κάνουν, οπότε οι αναγνώστες μας πρέπει να προετοιμαστούν για μια πολύ γεμάτη εβδομάδα μπροστά!

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.