Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες σε σύγκρουση 4 οχημάτων στο Chonburi

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Τσονμπούρι -

Ένας 46χρονος οδηγός μίνι βαν σκοτώθηκε ενώ άλλοι πέντε τραυματίστηκαν σε σύγκρουση 4 οχημάτων σε αυτοκινητόδρομο στο Τσονμπούρι.

Η σύγκρουση σημειώθηκε σήμερα, 10 Νοεμβρίου, λίγο μετά το μεσημέρι σε αυτοκινητόδρομο που εισερχόταν στην Πατάγια στην υποπεριφέρεια Nong Khang Khok της συνοικίας Mueang του Chonburi. Οι διασώστες του Chonburi έφτασαν στο σημείο και βρήκαν τέσσερα οχήματα, μεταξύ των οποίων ένα λευκό φορτηγό, ένα λευκό σεντάν Toyota Vios, ένα μαύρο σεντάν BMW και ένα χάλκινο δημόσιο μίνι βαν, όλα με σπασμένους προφυλακτήρες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Το μίνι βαν που ήταν ταξινομημένο στην Μπανγκόκ ανατράπηκε στο πλάι. Ο οδηγός, ο 46χρονος κ. Samart Saekow, διαπιστώθηκε ο θάνατος από τα τραύματά του από τους διασώστες. Πέντε άτομα άγνωστα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Chonburi.

Ο οδηγός του φορτηγού, Eak (Alias), είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι κατευθυνόταν προς την προβλήτα Laem Chabang όταν δύο αυτοκίνητα έπεσαν μπροστά του, με αποτέλεσμα να χτύπησε πάνω τους και ένα άλλο όχημα να τρακάρει πάνω του από πίσω.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Το νεκρό θύμα παραμένει στο νοσοκομείο Chonburi για να περιμένει τις θρησκευτικές τελετές. Η αστυνομία του Τσονμπούρι ερευνά την υπόθεση.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.