Προσεχώς: Pattaya Christmas Day Charity Concert – B2F Big Band Amsterdam

25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – Χριστουγεννιάτικη συναυλία PATTAYA – B2F Big Band Amsterdam

Mega Show – 16 Piece Band – Full Brass and Strings Section
ROYAL CLIFF GRAND HOTEL PATTAYA
Έναρξη 6.00 μ.μ

Πλήρες χριστουγεννιάτικο δείπνο σε μπουφέ (με Carvery) και μουσική παράσταση

Το B2F είναι μια παράσταση παγκόσμιας κλάσης και αυτό είναι ένα σόου που εμφανίζεται μόνο μία φορά με τη μεγάλη μπάντα πλήρους μεγέθους.
Επίσης μια ξεχωριστή LIVE παράσταση από τον κορυφαίο υποδυτή της Ταϊλάνδης Elvis με την πλήρη ορχήστρα B2F.

Απολαύστε όλες τις αγαπημένες σας μουσικές επιτυχίες!

2,300 μπατ περιλαμβάνει την παράσταση και το δείπνο.
Καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς διατίθενται κρασιά με χορηγίες με μεγάλη έκπτωση.
Πάρτε τα εισιτήριά σας τώρα!
Καλέστε ή στείλτε μήνυμα στο 0646244400
Αυτή η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Ροταριανό Όμιλο Jomtien-Pattaya και όλα τα κεφάλαια που συγκεντρώθηκαν πηγαίνουν για να βοηθηθούν τα άπορα παιδιά της περιοχής.
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/