Γκολφ: Η Kusuma αρπάζει το προβάδισμα παρά την έλλειψη εξοικείωσης στο Pattaya Country Club

Η τρεις φορές επαγγελματίας νικήτρια της περιοδείας Kusuma Meechai πήρε προβάδισμα έναντι του πρωτάρη του EPSON Tour Jaravee Boonchant και του Mind Muangkhumsakul μετά τον εναρκτήριο γύρο του Open Road to World Ranking SAT-TWT 2.5 εκατομμυρίων Bt στο Pattaya Country Club στο Chonburi την Τρίτη.

Η 27χρονη από το Prachinburi τόνισε τον γύρο της με έναν αετό στην παρ. 5 τρύπα Νο 3, τέσσερα πουλάκια εναντίον ενός μοναχικού μπαμπούλα στις 12 για να ξεκινήσει την καμπάνια της στο ένατο TWT-Open με 67 στο par 72 6,542- τοπίο της αυλής.

«Το μάθημα είναι αρκετά δύσκολο αυτή την εβδομάδα. Το πράσινο είναι αρκετά σκληρό και οι άνεμοι είναι αρκετά δυνατοί», είπε ο Kusuma, του οποίου η καλύτερη προσπάθεια στο TWT ήταν ισόβαθμη δεύτερη στην 6η πίστα στο Panorama Golf and Country Club στο Nakhon Ratchasim τον Αύγουστο.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο που έπαιξα στην τρίτη τρύπα. Χτύπησα 156 γιάρδες από την καρφίτσα, και παρόλο που δεν πέτυχα το πράσινο στην επόμενη βολή μου, πέτυχα έναν αετό», πρόσθεσε η Kusuma, η οποία δεν έχει ακόμη γιορτάσει ένα στέμμα από τη νίκη στην εκδήλωση LPGA της Ταϊλάνδης το 2019.

«Δεν έχω μεγάλες προσδοκίες αυτή την εβδομάδα, για να είμαι ειλικρινής. Δεν έχω παίξει ποτέ σε αυτό το μάθημα και είναι αρκετά δύσκολο, ειδικά στο πράσινο. Πρέπει να είμαι προσεκτικός», είπε η Kusuma, κάποτε νικητής της εκδήλωσης China LPGA στη Γουχάν το 2013.

Ο 68χρονος Jaravee, ο οποίος κέρδισε το EPSON Tour Championship στη Φλόριντα τον περασμένο μήνα, επανήλθε από μια αργή εκκίνηση για να πυροβολήσει έξι πουλάκια, πέντε μετά το γύρισμα, έναντι δύο μπόγεων για XNUMX.

«Δεν χτύπησα πολύ τους πράσινους, αλλά κατάφερα να πετύχω μερικές καλές βολές πάνω-κάτω και έκανα αρκετά πουλάκια στα εννιά πίσω», είπε η Jaravee που χρησιμοποιεί αυτό το τουρνουά για να διαμορφώσει το παιχνίδι της πριν από τα προκριματικά LPGA εκδήλωση στις ΗΠΑ.

«Η πορεία είναι αρκετά μεγάλη με πολλούς ανέμους. Υπάρχουν πολλές πλαγιές στα πράσινα που είναι αρκετά δύσκολα. Το σχέδιό μου είναι να δώσω στον εαυτό μου όσες περισσότερες ευκαιρίες μπορώ και να πάω για πουλάκια», είπε η πολλά υποσχόμενη Ταϊλανδή, προσθέτοντας ότι η εμπειρία της με το EPSON Tour ωφέλησε το παιχνίδι της.

«Έμαθα να είμαι υπομονετικός στην πορεία. Ακόμα κι εγώ ξεκίνησα με έναν μπαμπούλα, προσπάθησα να ηρεμήσω και πάλεψα για την επιστροφή μου», είπε ο Jaravee. Ο γύρος της στα 68 πέτυχε επίσης ο Mind που είχε έξι πουλάκια και δύο μπαμπούλες.

Ένα σουτ πίσω στο 69 ήταν οι Nemittra Juntanaket και Phannarai Meesom-us.

Ο Patcharajutar Kongkraphan που έχει υπαγορεύσει πέντε εγχώριους τίτλους αυτή τη σεζόν άνοιξε με 70, τρεις βολές πίσω από το προβάδισμα.

Το ένατο SAT-TWT Open διοργανώνεται από την Ένωση Επαγγελματιών Γκολφ Γυναικών Ταϊλάνδης (WPGA της Ταϊλάνδης). Θα ολοκληρωθεί σε τριήμερη μορφή stroke-play. Μετά από 36 τρύπες, οι πρώτοι 60 και οι ισοπαλίες θα προχωρήσουν στον τελικό γύρο όπου θα παλέψουν για το χρηματικό έπαθλο του νικητή των 367,500 Bt.

Το SAT-TWT Open Road to World Ranking χρηματοδοτείται από την Αθλητική Αρχή της Ταϊλάνδης, το Εθνικό Ταμείο Ανάπτυξης Αθλητισμού, την Εμπορική Τράπεζα Siam, την P Overseas Steal (Public Company Limited), την TDC Steel Group Co., Ltd., και το Pattaya Country Club. Οι θαυμαστές μπορούν να ενημερωθούν για ενημερώσεις ειδήσεων στη σελίδα θαυμαστών του ThaiWPGA στο Facebook ή στη διεύθυνση www.thaiwpga.com. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανή κάλυψη στη σελίδα θαυμαστών του ThaiWPGA στο Facebook την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου από τις 8 π.μ. και μετά.

----------

Η Ένωση Επαγγελματιών Γκολφ Γυναικών της Ταϊλάνδης ιδρύθηκε με στόχο να υποστηρίξει και να προωθήσει τις δραστηριότητες γκολφ των γυναικών της Ταϊλάνδης. Ο σύλλογος στοχεύει να οργανώσει μια τοπική περιοδεία με σημεία παγκόσμιας κατάταξης στο εγγύς μέλλον, η οποία θα ανοίξει το δρόμο για τους Ταϊλανδούς γκολφ στη διεθνή αρένα. Επιπλέον, οι αθλήτριες του γκολφ της Ταϊλάνδης μπορούν να χρησιμοποιήσουν την περιοδεία για να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους ώστε να πληρούν τα καθολικά πρότυπα. Επιπλέον, παίκτες μεσαίου επιπέδου μπορούν να αποκτήσουν εμπειρία από περιηγήσεις Challenger που μπορούν να βοηθήσουν στην παραγωγή παικτών νέας γενιάς και ταυτόχρονα να αναπτύξουν το ανθρώπινο δυναμικό του γκολφ και τη συστηματική οργάνωση γκολφ σε τοπικό επίπεδο.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης των μέσων ενημέρωσης TPN από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον DC της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email στο Pattayanewseditor@gmail.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/