Οι τουρίστες πλημμυρίζουν στην παραλία Pattaya για να παρακολουθήσουν το Loy Krathong και να παρακολουθήσουν την ολική έκλειψη Σελήνης

Πατάγια -

Η παραλία Pattaya ήταν κατάμεστη από κατοίκους και τουρίστες, εγχώριους και ξένους, που ήρθαν για να παρακολουθήσουν το φεστιβάλ Loy Krathong χθες το βράδυ, στις 8 Νοεμβρίου, και να παρακολουθήσουν την ολική έκλειψη Σελήνης.

Η παραλία Pattaya είναι μια από τις πιο πολυσύχναστες τοποθεσίες Loy Krathong στην Ταϊλάνδη, καθώς χιλιάδες τουρίστες και κάτοικοι ήρθαν για να επιπλέουν τα Krathong τους (σε σχήμα λωτού σαν σχεδίες) στο νερό της θάλασσας χθες το βράδυ.

Το φεστιβάλ γιορτάζεται κάθε χρόνο τη νύχτα της πανσελήνου στον 12ο μήνα του σεληνιακού ημερολογίου της Ταϊλάνδης. Της χθεσινής εκδήλωσης προήδρευσε ο δήμαρχος της Pattaya, Poramase Ngampiches, ο οποίος επισκέφθηκε την παραλία για να ηγηθεί της τελετής έναρξης και να επιπλεύσει το Krathong του.

Το σημείο Pattaya Loy Krathong εκτεινόταν περίπου τρία χιλιόμετρα και φιλοξενούσε πάνω από 100 πάγκους με διάφορα αγαθά, όπως street food, ποτά, γλυκά, σνακ και Krathong από βιοδιασπώμενα υλικά. Υπήρχε επίσης μια σκηνή συναυλίας με πολιτιστικούς χορευτές και τους Whal και Dolph. Το Poramase ενθάρρυνε όλους να μην χρησιμοποιούν φελιζόλ Krathongs γιατί θα μολύνουν τη θάλασσα και είναι δύσκολο να εξαλειφθούν.

Εκτός από τα πλωτά Krathong, οι άνθρωποι έβλεπαν επίσης την ολική έκλειψη Σελήνης σε μια νύχτα κυρίως χωρίς σύννεφα, η οποία ήταν ένα άλλο αποκορύφωμα της φετινής Ημέρας Loy Krathong. Η πόλη επέκτεινε το ωράριο λειτουργίας για τους πωλητές παγκάκια στην παραλία, ώστε όλοι να παρακολουθήσουν με άνεση το απίστευτο φαινόμενο. Όλα τα Krathong, σύμφωνα με τον δήμαρχο, θα καθαριστούν και θα ανακτηθούν σήμερα το πρωί για να σωθεί το περιβάλλον.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.