Φωτογραφική ξενάγηση: Το Loy Krathong στην Πατάγια προσελκύει πλήθος επισκεπτών

Πατάγια -

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι η περιήγησή μας στο τι συνέβη γύρω από την Πατάγια χθες, 8 Νοεμβρίου 2022, κατά τη διάρκεια του Loy Krathong.

Το πρώτο σετ φωτογραφιών τραβήχτηκε από την πολυσύχναστη παραλία Pattaya, που ήταν ίσως το πιο δημοφιλές σημείο στο Loy Krathong χθες. Η παραλία ήταν γεμάτη κόσμο, πάγκους στους δρόμους και δραστηριότητες όπως συναυλίες, τοπικές παραστάσεις και καλλιστεία.

Ένα άλλο σημείο, που δεν ήταν λιγότερο λαμπερό και διασκεδαστικό από την παραλία, ήταν το Θρύλος Σιάμ. Αυτός ο ιστότοπος διοργάνωσε μια μικρή έκθεση τοπικού στιλ, με ένα στοιχειωμένο σπίτι, μια έκθεση τέχνης, έναν διαγωνισμό ομορφιάς και πολλούς, πολλούς πάγκους με φαγητό. Η τοποθεσία προσέλκυσε εκατοντάδες ανθρώπους, κυρίως ντόπιους κατοίκους, αλλά είναι πράγματι ένα πραγματικό στολίδι που κάθε ταξιδιώτης πρέπει να επισκεφτεί στο Chonburi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.