Ηλικιωμένη γυναίκα στη Σρι Ράτσα λαμβάνει βοήθεια από αξιωματούχους του Ερυθρού Σταυρού αφού κάηκε το σπίτι της

Σρι Ράτσα -

Μια μοναχική, 70χρονη χωρική της Σρι Ράτσα, βοηθήθηκε από αξιωματούχους του Ερυθρού Σταυρού, αφού το σπίτι της κάηκε ολοσχερώς στις 2 Νοεμβρίου.

Η βοήθεια ήρθε στην ηλικιωμένη θύμα πυρκαγιάς, την κυρία Samorn Hanunrak, χθες, 8 Νοεμβρίου. Ο Samorn είναι ένας χωρικός στην υποπεριφέρεια Bueng της Σρι Ράτσα, στο Chonburi. Το σπίτι της μαζί με σχεδόν όλα όσα είχε κάηκαν σε φωτιά την περασμένη εβδομάδα.

Ο Samorn έλαβε μια τσάντα επιβίωσης που περιείχε ρύζι, νερό, φαγητό και χρήματα από μια ομάδα φροντιστών αξιωματούχων από την Εταιρεία του Ερυθρού Σταυρού με επικεφαλής την κα Prapatsara Srithong, διευθύντρια της Εταιρείας Ερυθρού Σταυρού Chonburi.

Η Πραπασάρα είπε ότι θα παράσχει περαιτέρω υποστήριξη στο θύμα και θα το βοηθήσει να βρει καταφύγιο ενώ το νέο της σπίτι ανοικοδομείται.

Η αιτία της πυρκαγιάς δεν αποκαλύφθηκε στον ταϊλανδικό Τύπο.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.