Συνάντηση για να συζητηθεί το έργο σιδηροδρομικής σύνδεσης υψηλής ταχύτητας μεταξύ Ταϊλάνδης και Κίνας έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του 2023

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: The Bangkok Insight

Εθνική -

Μια συνάντηση για να συζητηθεί το έργο σιδηροδρομικής σύνδεσης υψηλής ταχύτητας που συνδέει την Ταϊλάνδη με την Κίνα μέσω του Λάος έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του 2023, σύμφωνα με τον υπουργό Μεταφορών Saksayam Chidchob.

Ο υπουργός δήλωσε στα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης μετά τη σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στο Κυβερνητικό Μέγαρο ότι η Ταϊλάνδη ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την 30ή συνεδρίαση της κοινής επιτροπής Ταϊλάνδης-Κινεζικής για τη σιδηροδρομική συνεργασία όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Αρχικά, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί γύρω στις αρχές του 2023, δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών της Ταϊλάνδης στα ΜΜΕ χωρίς να δώσει την ακριβή ημερομηνία.

Πρόσθεσε επίσης ότι η Κίνα είναι πρόθυμη να βοηθήσει στην κατασκευή μιας νέας γέφυρας για το έργο, περίπου 30 μέτρα μακριά από τη Γέφυρα Φιλίας Thai–Lao.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.