Η Διεθνής Διάσκεψη για τον Οικογενειακό Προγραμματισμό στην Πατάγια απέχει μόλις μία εβδομάδα

Pattaya City, Ταϊλάνδη: – Ο κ. Anutin Charnvirakul, Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Δημόσιας Υγείας, θα προεδρεύσει στην τελετή έναρξης του Η Διεθνής Διάσκεψη για τον Οικογενειακό Προγραμματισμό 2022 (ICFP2022), το μεγαλύτερο επιστημονικό συνέδριο στον κόσμο για τον οικογενειακό προγραμματισμό (FP) και τη σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία και δικαιώματα (SRHR), με θέμα Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, ώρα 15.30. at ο Αίθουσα Εκθέσεων και Συνεδρίων Pattaya (PEACH), Ξενοδοχείο Royal Cliff, Πατάγια.

ICFP2022 έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί για τέσσερις ημέρες συνεδρίου από 14-17 Νοεμβρίου 2022, και θα συγκεντρώσει περισσότερα από 3,500 παγκόσμιοι πολιτικοί, ερευνητές, ακτιβιστές και υποστηρικτές από πάνω από 125 χώρες στην Πατάγια.  

Το συνέδριο συν-οικοδεσπότες είναι το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης· το Royal Thai College of Obstetricians and Gynecologists (RTCOG)· Σύνδεσμος Πληθυσμού και Κοινοτικής Ανάπτυξης (PDA); και του Bill & Melinda Gates Institute for Population & Reproductive Health στο Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health (ΗΠΑ).

Το φετινό θέμα του ICFP2022, «Οικογενειακός Προγραμματισμός & Καθολική Κάλυψη Υγείας: Καινοτομία. Συνεργάζομαι. Επιταχύνω," εξετάζει τους σημαντικούς τρόπους με τους οποίους ο οικογενειακός προγραμματισμός υποστηρίζει και διασταυρώνεται με την καθολική κάλυψη υγείας. Το συνέδριο έρχεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι για την παγκόσμια δημόσια υγεία και θα παράσχει μια πλατφόρμα για τους ηγέτες να ορίσουν τη δική τους FP2030 ορόσημα και δεσμεύσεις στο πλαίσιο της Ατζέντας 2030 για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Πρόγραμμα πολυμέσων ICFP2022 Ταϊλάνδης

Δευτέρα, Νοέμβριος 14, 2022

  • 15: 30 - 16: 30: Προ-Τελετή έναρξης Συνέντευξη Τύπου με κορυφαίους συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων:
    • Ο κ. Anutin Charnvirakul, Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Δημόσιας Υγείας 
    • Ο κ. Thawatchai Srithong, Κυβερνήτης του Cholburi
    • Ο κ. Poramet Ngampichet, Δήμαρχος Pattaya 
    • Ο κ. Mechai Viravaidya, Ιδρυτής και Πρόεδρος της Ένωσης πληθυσμού και κοινοτικής ανάπτυξης (PDA)
    • Ομότιμος Κλινικός Καθηγητής Δρ. Wittaya Titapan, Πρόεδρος του Βασιλικού Ταϊλανδικού Κολλεγίου Μαιευτήρων και Γυναικολόγων (RTCOG)
  • 16: 30 - 18: 00: Τελετή Έναρξης με εμπειρογνώμονες, υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και προσωπικότητες της τοπικής ψυχαγωγίας, καθώς και ειδικούς στον οικογενειακό προγραμματισμό.
  • 18:00 – 20:00: Υποδοχή υποδοχής που φιλοξενείται από το Γραφείο του Δημάρχου της Πόλης Πατάγια καλωσορίστε τους αντιπροσώπους στην Πατάγια με ποικιλία φαγητών, ποτών και ψυχαγωγίας.

Τρίτη, Νοέμβριος 15, 2022

  • 10:15 - 11: 35: Επιστημονικό Πρόγραμμα: FP Στην Ταϊλάνδη. Μια ζωντανή συζήτηση για τον οικογενειακό προγραμματισμό στην Ταϊλάνδη, συμπεριλαμβανομένης της εξέλιξης και της ενσωμάτωσης του ΠΠ στο σύστημα υγείας της χώρας καθώς και των επιτυχιών μέσω μη συμβατικών στρατηγικών και των μελλοντικών δημογραφικών προκλήσεων για την Ταϊλάνδη. 
  • Ευκαιρίες για συνεντεύξεις εκπροσώπων από UNFPA στην είδηση ​​ότι η πληθυσμού του κόσμου προβλέπεται να φτάσει 8 δισ. στις 15 Νοεμβρίου.

Δευτέρα-Πέμπτη, 14-17 Νοεμβρίου 2022

  • 8:00 – 19:00: Royal Exhibition Hall παρουσιάζοντας ιστορικά ορόσημα, καινοτομίες αντισύλληψης και κοινωνικά οφέλη που επιτεύχθηκαν στην Ταϊλάνδη μέσω του οικογενειακού προγραμματισμού. 

Όλες οι εκδηλώσεις ICFP2022 θα πραγματοποιηθούν στο Αίθουσα Εκθέσεων και Συνεδρίων Pattaya (PEACH) καθώς και να γίνει εικονικά μέσω www.icfp2022.org

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/