«Fashion Rocks“ – Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε αυτήν την Παρασκευή

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Το Rotary Club Pattaya International διοργανώνει μια φιλανθρωπική εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων στις 11 Νοεμβρίου με τίτλο «Fashion Rocks» στο Pattaya Hilton Hotel. Είναι μια διασκεδαστική βραδιά με επίδειξη μόδας και ζωντανή μπάντα πριν και μετά και πολλά άλλα highlights.

 

Όλοι έχουν γίνει μάρτυρες, έχουν ακούσει και έχουν δει κάποια μορφή σεξουαλικής κακοποίησης ή παρενόχλησης. Είναι γύρω μας κάθε μέρα. Αυτό που κάνουμε είναι να διοργανώνουμε μια εκδήλωση για τη συγκέντρωση κεφαλαίων για παιδιά, νεαρές γυναίκες, κορίτσια και μητέρες που έχουν κακοποιηθεί, θύματα εμπορίας ανθρώπων και όσες έχουν δραπετεύσει από τη βιομηχανία του σεξ. Χρειαζόμαστε την υποστήριξη των μελών και των φίλων μας για να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους με διαμονή, υγειονομική περίθαλψη και να εκπαιδεύσουμε νεαρά αγόρια και κορίτσια για το μέλλον τους καθώς και να τους διδάξουμε νέες δεξιότητες για να βρουν δουλειά. Αυτό θα βοηθήσει επίσης στην εύρεση θέσεων στα σχολεία για τα παιδιά ενώ οι μητέρες τους εργάζονται και στην εκπαίδευσή τους σχετικά με το κοινωνικό σύστημα.

 

Κόστος εισιτηρίων thb 1800 wπου περιλαμβάνει διεθνή μπουφέ. Ελεύθερη ροή κρασιού.
Επικοινωνήστε μέσω e-mail στο rcpattayainternational@gmail.com. Ή τηλεφωνήστε στο Jana στο 065 4905153
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/