Η αστυνομία της Pattaya ενισχύει τα μέτρα ασφαλείας για τον Loy Krathong

Πατάγια, Ταϊλάνδη –

Η αστυνομία της Pattaya ενίσχυσε σοβαρά την ασφάλεια για τον Loy Krathong, δηλώνοντας στο Pattaya News ότι έχει πολλούς τομείς εστίασης για την εκδήλωση.

Για έκδοση βίντεο κάντε κλικ εδώ.

Το Loy Krathong πέφτει αύριο, 8 Νοεμβρίου, με τις περισσότερες γιορτές να πραγματοποιούνται από τις 5:00 μ.μ. Οι πιο δημοφιλείς περιοχές θα είναι οι παραλίες Pattaya και Jomtien, Wat Suttawas και η λίμνη Mapprachan.

Η αστυνομία της Πατάγια πραγματοποίησε μια μεγάλη συνάντηση σήμερα το απόγευμα, 7 Νοεμβρίου, αναφέροντας λεπτομερώς τις προφυλάξεις που ελήφθησαν για το φεστιβάλ.

Αυτά περιλαμβάνουν την απαγόρευση όλων των φαναριών του ουρανού λόγω πιθανών κινδύνων πυρκαγιάς, την απαγόρευση των πυροτεχνημάτων, την απαγόρευση του αλκοόλ σε χώρους εκδηλώσεων, την απαγόρευση του καπνίσματος σε χώρους εκδηλώσεων (συμπεριλαμβανομένης της κάνναβης) και τη διασφάλιση κλεισίματος των χώρων νυχτερινής διασκέδασης και ψυχαγωγίας στις νόμιμες ώρες τους μεταξύ μεσάνυχτα και 2 π.μ. ζώνη στην οποία εμπίπτει ο χώρος.

Θα υπάρχουν επίσης σημεία ελέγχου στο Beach Road για αναζήτηση πιθανών παράνομων ναρκωτικών ή όπλων καθώς και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Δεν υπάρχουν σημαντικοί κλειστοί δρόμοι, αλλά η κίνηση αναμένεται να είναι σημαντική κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Να έχετε ένα ασφαλές και χαρούμενο Loy Krathong.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/