Η αστυνομία της Πατάγια και η μετανάστευση ενισχύουν την επιτήρηση των αλλοδαπών κατά την παραμονή

Πατάγια -

Η επιβολή του νόμου και η μετανάστευση στην Πατάγια αύξησαν τις περιπολίες σε αλλοδαπούς που μπορεί να έχουν παραμείνει στην πόλη και δεν είναι καθόλου καλές, μετά από πρόσφατες περιπτώσεις αποτυχιών σε νυχτερινά κέντρα όπου εμπλέκονται αλλοδαποί σε παραμονή.

Αστυνομικοί και αξιωματικοί μετανάστευσης επιθεώρησαν πολλά νυχτερινά μαγαζιά και gogos στην Pattaya Walking Street στη Νότια Πατάγια στις 10:4 την Παρασκευή XNUMX Νοεμβρίου, σε αναζήτηση ξένων τουριστών που μπορεί να είχαν υπερβεί τη βίζα τους.

Επικεφαλής της επιθεώρησης ήταν ο Πολ. Ο συνταγματάρχης Thanawat Poolsawat, επικεφαλής του Γραφείου Μετανάστευσης Chonburi, και ο Pol. Συνταγματάρχης Kunlachart Kunlachai, αρχηγός της αστυνομίας του αστυνομικού τμήματος της Pattaya. Η περιπολία ήρθε αφότου η αστυνομία διαπίστωσε ότι πολλές περιπτώσεις πρόσφατα συνδέονταν με αλλοδαπούς σε παραμονή, όπως η απαγωγή-λύτρα περίπτωση Κινέζου τουρίστα στην οποία ο φερόμενος απαγωγέας είχε παραμείνει στη βίζα του για περισσότερες από 400 ημέρες.

Οι αξιωματικοί ζήτησαν τυχαία να εξετάσουν τις ταυτότητες και τα διαβατήρια των τουριστών για να βεβαιωθούν ότι δεν υπερέβαιναν τη διαμονή τους. Η αστυνομία τόνισε επίσης στους τουρίστες ότι ήταν σημαντικό να φέρουν ανά πάσα στιγμή ταυτότητα με αντίγραφο σφραγίδας διαβατηρίου. Οι υπήκοοι της Ταϊλάνδης υποβλήθηκαν σε έλεγχο για να διασφαλιστεί ότι είχαν υπερβεί τη νόμιμη ηλικία για να πάνε σε νυχτερινά κέντρα και μπαρ.

Η αστυνομία που επιθεωρούσε υπενθύμισε στους χειριστές των χώρων να ακολουθούν τους νόμους όπως να μην αφήνουν ανηλίκους να εισέρχονται στους χώρους ή να πουλούν παράνομες ναρκωτικές ουσίες. Οι άδειες ελέγχθηκαν επίσης σε χώρους που επιθεωρήθηκαν.

Κανένας τουρίστες δεν είχε συλληφθεί για παράταση της διαμονής χθες, σύμφωνα με την αστυνομία.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.