2χρονο αγόρι κολλάει το κεφάλι του στην αυτόματη πύλη και τραυματίζεται σοβαρά στη Σρι Ράτσα

ΦΩΤΟ: ข่าวศรีราชาท้องถิ่น

Σρι Ράτσα -

Ένα 2χρονο αγόρι υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι αφού κόλλησε το κεφάλι του σε μια αυτόματη πύλη κατά λάθος.

Οι διασώστες της Σρι Ράτσα κλήθηκαν να σώσουν το αγόρι από τη συντριβή του κεφαλιού του σε ένα σπίτι σε ένα συγκρότημα κατοικιών στην υποσυνοικία Μπόουιν της Σρι Ράτσα, Τσονμπούρι.

Το κεφάλι του αγοριού ήταν σφιχτά κολλημένο σε μια αυτόματη πύλη σε ένα χώρο στάθμευσης. Πολ. Ο λοχαγός Apichart Waewkratoke από το αστυνομικό τμήμα της Σρι Ράτσα, που έτυχε να ζήσει δίπλα, ήρθε να βοηθήσει να κόψει τη σιδερένια πύλη. Τελικά, το μικρό παιδί αφέθηκε ελεύθερο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ιατρική περίθαλψη.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 6.10 το απόγευμα της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου. Η Κινέζα μητέρα του αγοριού ευχαρίστησε τους διασώστες της Σρι Ράτσα και τον Πολ. Capt. Apichart για την καλοσύνη τους.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.