ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Αυστραλός που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Chonburi είναι ένας διάσημος σχεδιαστής σανίδων του σερφ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thaiger

Περιοχή Mueang, Chonburi —

Ένας Αυστραλός, ο οποίος τράκαρε θανάσιμα το μεγάλο του ποδήλατο σε στύλο ρεύματος, αφού προσπάθησε να αποφύγει να στρίψει φορτηγό σε διασταύρωση, είναι ένας διάσημος σχεδιαστής σανίδων του σερφ.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας Αυστραλός μεγαλόσωμος ποδηλάτης σκοτώθηκε όταν προσπάθησε να αποφύγει ένα φορτηγό με μεγάλη ταχύτητα και προσέκρουσε σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Το θύμα ταυτοποιείται ως Kym Thompson. Την περασμένη Τρίτη, 1 Νοεμβρίου, διαπιστώθηκε ο τραγικός θάνατος του στον τόπο του ατυχήματος από σπασμένο λαιμό, χέρια και πόδια μετά από σύγκρουση του μεγάλου του ποδηλάτου με έναν στύλο ρεύματος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thaiger

Πλάνα CCTV έδειξαν το θύμα να προσπαθεί να αποφύγει ένα φορτηγό που έμπαινε σε ένα δρομάκι στη μέση ενός κόμβου.

Ο Τόμπσαν είναι από το Τόρκι της Βικτόρια. Μετά τη δημιουργία της μάρκας σερφ Water Cooled στη δεκαετία του 1970, αποφάσισε να μετακομίσει στην Ταϊλάνδη όπου συνεργάστηκε με την τοπική μάρκα Cobra.

Αφού έμαθε για τον θάνατό του, η εταιρεία του ανέφερε σε δήλωση:

«Η Kym ήταν ένα από τα μέλη της Cobra Core Team. Ήρθε στην Cobra με την επωνυμία του Water Cooled από την Αυστραλία τη δεκαετία του '80 με το όνειρο να διαμορφώσει καταπληκτικές σανίδες και να αναπτύξει μια λύση μαζικής παραγωγής για τη βιομηχανία των σανίδων του σερφ».

«Η Kym πέτυχε αυτούς τους στόχους και πολλούς άλλους στην πορεία, ένας πραγματικός θρύλος της βιομηχανίας που θα λείψει σε πολλούς. Τα συλλυπητήριά μας σε ολόκληρη τη φυλή Thompson."

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Αυστραλιανό Εθνικό Μουσείο Σέρφινγκ

Η κηδεία του Thompson θα τελεστεί στον ναό Samnak Bok στο Chonburi πριν από την καύση του στις 6 Νοεμβρίου.

πηγή: Το Thaiger

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.