Δεκάδες αναβάτες ντελίβερι φαγητού διαδηλώνουν μπροστά από το γραφείο του Γκραμπ στην Μπανγκόκ ζητώντας καλύτερη μεταχείριση

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ยูดีดีนิวส์ - ειδήσεις UDD

Μπανγκόκ, Εθνικό —

Οι αναβάτες Grabfood και GrabMart απέκλεισαν προσωρινά τον δρόμο μπροστά από το γραφείο του Grab στην Μπανγκόκ στην οδό Pheychaburi στη 1 μ.μ. σήμερα, 3 Νοεμβρίου, αφού τα στελέχη του Grab απέτυχαν να εκπληρώσουν τις αιτήσεις τους.

Οι διαμαρτυρόμενοι αναβάτες ζητούσαν από το Grab να διορθώσει τρία ζητήματα, συμπεριλαμβανομένης της χωροθέτησης ζωνών για αποδοχή εργασίας, πολλαπλών παραγγελιών ανά διαδρομή και το νέο τέλος παράδοσης, το οποίο μειώθηκε κατά 2-4 μπατ ανά διαδρομή.

Οι διαδηλωτές φέρονται να βγήκαν από το δρόμο μέχρι την ώρα του Τύπου και περιμένουν την απάντηση της εταιρείας στο κτίριο.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.