ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο φερόμενος Κινέζος ιδιοκτήτης του κατεστραμμένου Club One στην Πατάγια συνελήφθη για χρήση πλαστών Ταϊλανδέζικων ταυτοτήτων

Πατάγια -

Ένας φερόμενος Κινέζος ιδιοκτήτης του Club One, όπου εκατοντάδες θαμώνες διέφυγαν από την αστυνομική επιθεώρηση και βρέθηκαν φακελάκια με ναρκωτικά, συνελήφθη επειδή χρησιμοποίησε ψεύτικη ταυτότητα Ταϊλάνδης για να κρύψει την πραγματική του εθνικότητα.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ο πραγματικός ιδιοκτήτης του CLUB ONE PATTAYA πιστεύεται από την αστυνομία της Pattaya ότι είναι Κινέζος υπήκοος με μακρύ ποινικό μητρώο, ενώ ο αναπληρωτής γενικός επιθεωρητής της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης είπε ότι σχεδιάζει να επιβάλει κλείσιμο για 5 χρόνια στον χώρο.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Ο ύποπτος, ο κ. Nitipat "Ku Aew" Chokchaithanaphorn, 45 ετών, συνελήφθη την Τρίτη, 1 Νοεμβρίου, από μονάδα καταδρομέων με ένταλμα σύλληψης αριθ. 487/2022 για φερόμενη χρήση ψευδών στοιχείων για εγγραφή στο χαρτί εγγραφής κατοικίας για τη λήψη εγγράφων ταυτότητας.

Ο Ku Aew ήταν, στην πραγματικότητα, ένας Κινέζος υπήκοος που χρησιμοποίησε μια πλαστή Ταϊλανδική ταυτότητα με το όνομα Nitipat Chokchaithanaphorn για να καλύψει την πραγματική του ταυτότητα και να διευθύνει μια επιχείρηση, σύμφωνα με την αστυνομία.

Συνελήφθη μπροστά από το Επαρχιακό Δικαστήριο της Πατάγια, όπου είχε πάει για να αντιμετωπίσει μια προηγούμενη υπόθεση φερόμενης κατοχής κεταμίνης προς πώληση μετά την αποτυχημένη επιδρομή στο συγκρότημα της νυχτερινής του ζωής πριν από μέρες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η υποτιθέμενη μητέρα του Nitipat Chokchaithanaphorn, η κυρία Muay Itsomboon, και η θετή αδερφή του, η κυρία Sunee Itsomboon, διαπίστωσαν την υποψία του Ku Aew χρησιμοποιώντας ένα ψεύτικο όνομα, λέγοντας ότι δεν είχαν γνωρίσει ή δει ποτέ τον Ku Aew αφού είδαν το δικό του. φωτογραφία.

Επιπλέον, η αστυνομία της Pattaya εξετάζει τη σύνδεση του Ku Aew με ένα άλλο συγκρότημα νυχτερινής διασκέδασης που φέρεται ότι διοικείται από την Κίνα, το Top One, όπου φέρεται να παρέδωσε τους πελάτες του μετά το κλείσιμο της παμπ του.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.