Αυστραλός μεγαλόσωμος ποδηλάτης έπεσε σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος στο Chonburi και σκοτώθηκε

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Περιοχή Mueng, Chonburi —

Ένας Αυστραλός μεγαλόσωμος ποδηλάτης σκοτώθηκε όταν προσπάθησε να αποφύγει ένα φορτηγό με μεγάλη ταχύτητα και προσέκρουσε σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος.

Το θύμα, το όνομα του οποίου αποκαλύφθηκε εν αναμονή της επαφής με την πρεσβεία και την οικογένεια, υπέστη τροχαίο ατύχημα στην υποπεριφέρεια Samnak Bok της περιοχής Mueang, Chonburi, την Τρίτη 1 Νοεμβρίου.

Το θύμα της Αυστραλίας υπέστη σπασμένο λαιμό και χέρια και πέθανε ακαριαία στον τόπο του ατυχήματος. Στο σημείο βρέθηκε το γκρεμισμένο κόκκινο Kawasaki ER6N 650 CC του.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο κ. Katawut Tangkaew, είπε στην αστυνομία του Mueang ότι είδε το θύμα να οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα. Στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει φορτηγό που έμπαινε σε στενό και προσέκρουσε σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος. Το θύμα φορούσε κράνος μοτοσικλέτας, δήλωσε ο Katawut.

Η σορός του θύματος μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο. Η αστυνομία του Mueang θα εξέταζε πλάνα CCTV για να αναγνωρίσει τον οδηγό του φορτηγού για να τον φέρει για ανάκριση.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.