Έφηβος από την Ταϊλάνδη επικρίθηκε σκληρά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο με τον εαυτό του να ντύνεται με τον διαβόητο Αμερικανό κατά συρροή δολοφόνο "Jeffrey Dahmer" για το Halloween

Εθνική -

Οι χρήστες του Διαδικτύου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων πολλών αλλοδαπών, εξοργίστηκαν όταν εντόπισαν έναν Ταϊλανδό έφηβο να ντύνεται ως τον διαβόητο Αμερικανό κατά συρροή δολοφόνο Τζέφρι Ντάμερ για το φετινό Halloween.

Ένα σύντομο κλιπ στο Tiktok του Ταϊλανδού έφηβου που εθεάθη να φοράει ένα λευκό μπλουζάκι με το όνομα του Jeffrey Dahmer και τον αριθμό κοινοποιήθηκε, αναδημοσιεύτηκε και δέχτηκε πολλές επικρίσεις για την καταλληλότητα.

Ο Τζέφρι Ντάμερ ήταν ένας Αμερικανός κατά συρροή δολοφόνος και σεξουαλικός δράστης που διέπραξε φόνο και τεμαχισμό 17 ανδρών και αγοριών μεταξύ 1978 και 1991. Ήταν επίσης γνωστός ως ο κανίβαλος του Μιλγουόκι ή το τέρας του Μιλγουόκι.

Η περίπτωση του Ντάμερ έγινε ξανά δημοφιλής μετά την προβολή της βιογραφικής δραματικής μίνι σειράς του Netflix με τίτλο "Monster: The Jeffrey Dahmer Story" τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η ιστορία και η περίπτωσή του έγιναν επίσης πιο αναγνωρισμένες, ειδικά μεταξύ των νεαρών εφήβων που δεν είχαν γεννηθεί στην εποχή του Τζέφρι ή δεν τον γνώριζαν πριν.

Μόλις κοινοποιήθηκε στα social media το κλιπ του Dahmer's cosplay του έφηβου από την Ταϊλάνδη, πολλοί χρήστες, κυρίως ξένοι, άρχισαν να επικρίνουν το κοστούμι, λέγοντας ότι: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τον εαυτό σου. Αυτό είναι αηδιαστικό."

Το θέμα εξακολουθεί να είναι ένα ευαίσθητο θέμα στον 21ο αιώνα, καθώς η υπόθεση συνέβη μόλις πριν από 31 χρόνια και πολλοί από αυτούς που εμπλέκονται στην υπόθεση, συμπεριλαμβανομένων των αυτόπτων μαρτύρων και των οικογενειών πολλών θυμάτων, εξακολουθούν να ζουν και ζουν σε τραύμα.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.