Επισκόπηση της εβδομάδας της Ταϊλάνδης: Έφοδος της αστυνομίας σε παράνομο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Μπανγκόκ, ιδιοκτησίας της Κίνας, αρχίζει ο χειμώνας στην Ταϊλάνδη και πολλά άλλα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ματιχών

Εδώ είναι μια ματιά στην κορυφή ΕΘΝΙΚΟΣ ιστορίες, που επιλέχθηκαν από την Εθνική μας ομάδα Pattaya News/TPN, από την περασμένη εβδομάδα, 24 έως 31 Οκτωβρίου, με κάποιο σχόλιο. Δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο επίπεδο σημασίας, αλλά παρατίθενται με τη σειρά ημερομηνίας δημοσίευσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Kaohoon

1. Ο Επαρχιακός Έφορος Yannawa απομακρύνθηκε από τη θέση του μετά από μεγάλη επιδρομή σε παράνομο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Μπανγκόκ που ανήκει στην Κίνα την Τετάρτη

Η μεγάλη επιδρομή σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Μπανγκόκ αποκάλυψε ότι ο χώρος λειτουργούσε παράνομα από έναν Κινέζο επιχειρηματία υπό την αναγνώριση του αρχηγού της αστυνομίας της περιοχής Thanachot Rerkdee, ο οποίος πιστεύεται ότι έλαβε δωροδοκία από τον ιδιοκτήτη του μπαρ. Εκατό πελάτες, κυρίως Κινέζοι, βρέθηκαν επίσης θετικοί για κατάχρηση ναρκωτικών. Η υπόθεση πυροδότησε κριτικές και σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης σχετικά με το καθήκον της αστυνομίας και το νομικό σύστημα στην Ταϊλάνδη.

Ο Επαρχιακός Έφορος Yannawa απομακρύνθηκε από τη θέση του μετά από μεγάλη επιδρομή σε παράνομο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Μπανγκόκ που ανήκει στην Κίνα την Τετάρτη

2. Ο χειμώνας θα ξεκινήσει στην Ταϊλάνδη αυτό το Σάββατο, 29 Οκτωβρίου, λέει το Ταϊλανδικό Μετεωρολογικό Τμήμα

Είναι επίσημο ότι ο χειμώνας ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο με χαμηλότερες θερμοκρασίες στις περισσότερες περιοχές της Ταϊλάνδης. Ωστόσο, βροχές αναμένονται στις νότιες επαρχίες. Σύμφωνα με το Μετεωρολογικό Τμήμα της Ταϊλάνδης, η μέση θερμοκρασία αναμένεται να είναι περίπου 20 βαθμοί Κελσίου και η ψυχρότερη περίοδος θα είναι από τον Δεκέμβριο του 2022 έως τον Ιανουάριο του 2023.

Ο χειμώνας θα ξεκινήσει στην Ταϊλάνδη αυτό το Σάββατο, 29 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε το Ταϊλανδικό Μετεωρολογικό Τμήμα

3. Η Ταϊλάνδη εγκρίνει επίσημα την εισαγωγή σπόρων κάνναβης και κάνναβης

Το Υπουργείο Γεωργίας δημοσίευσε τη δήλωσή του στη Βασιλική Εφημερίδα σχετικά με την εισαγωγή σπόρων κάνναβης και κάνναβης την Παρασκευή υπό προϋποθέσεις. Εν ολίγοις, οι σπόροι δεν πρέπει να είναι γενετικά τροποποιημένοι χωρίς μόλυνση και μπορούν να εισαχθούν στο Βασίλειο από οποιαδήποτε χώρα. Κατά την εισαγωγή μαζί με τους σπόρους θα πρέπει να προσκομίζεται Φυτοϋγειονομικό Πιστοποιητικό και οι σπόροι να περάσουν από διαδικασία ελέγχου από τις αρχές του Τμήματος.

Η Ταϊλάνδη εγκρίνει επίσημα την εισαγωγή σπόρων κάνναβης και κάνναβης

Και, αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα. Σας ευχαριστούμε όπως πάντα που διαβάσατε τα Νέα της Pattaya/TPN News!

Psst….θέλετε να δείτε περισσότερα; Δείτε το TikTok εδώ

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.