Γυναίκα μοτοσικλετίστρια τραυματίστηκε σοβαρά μετά από σύγκρουση με σεντάν στην Πατάγια

Banglamung, Chonburi -

Μια Ταϊλανδή μοτοσικλετίστρια τραυματίστηκε σοβαρά αφού φέρεται να έπεσε πάνω σε ένα σεντάν στον δρόμο της Νότιας Πατάγια στην υποπεριφέρεια Nong Prue του Banglamung τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, 30 Οκτωβρίου.

Αξιωματούχοι από το αστυνομικό τμήμα της πόλης της Πατάγια και εθελοντές διάσωσης έφτασαν στο σημείο αφού ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα γύρω στις 3:40 π.μ. Κατά την άφιξη, μια λευκή μοτοσυκλέτα βρέθηκε σε θέση ανατροπής με μεγάλες ζημιές στο μπροστινό τμήμα της.

Η άγνωστη γυναίκα οδηγός, η ηλικία της οποίας εκτιμάται ότι ήταν μεταξύ 20-25 ετών, βρέθηκε αιμόφυρτη ξαπλωμένη αναίσθητη δίπλα στο όχημα. Στη συνέχεια, οι διασώστες παρείχαν τις πρώτες βοήθειες προτού την παραδώσουν επειγόντως στο νοσοκομείο της Πατάγια.

Εκεί παρουσιάστηκε στην αστυνομία και η ιδιοκτήτρια του σεντάν, Sunisa Kaewthammawat.

Σύμφωνα με τοπικό μάρτυρα, ο οδηγός σεντάν φέρεται να οδηγούσε στο δρόμο στη Νότια Πατάγια. Όταν όμως το αυτοκίνητο ήταν έτοιμο να στρίψει σε ένα δρομάκι, ο αναβάτης της μοτοσικλέτας ήρθε πίσω από το αυτοκίνητο και αμέσως έπεσε στο πίσω μέρος του οχήματος.

Το CCTV θα επανεξεταστεί, πρόσθεσε η αστυνομία της Πατάγια.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.