Ο Anutin ψήφισε ως κατάλληλο πολιτικό ηγέτη που βρίσκεται πάνω από τις κοινωνικές συγκρούσεις, αναφέρει το "Super Poll" της Ταϊλάνδης

Εθνική -

Η πλειοψηφία των συμμετεχόντων στην ψηφοφορία ψήφισε τον Anutin Charnvirakul ως κατάλληλο πολιτικό ηγέτη που ήταν πάνω από τις κοινωνικές συγκρούσεις, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της Super Poll την Κυριακή 30 Οκτωβρίου.

Από τους 2,016 επιλεγμένους ψηφοφόρους, το 35.8 τοις εκατό επέλεξε τον Anutin Charnvirakul, αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και ηγέτη του κόμματος Bhumjaithai, να είναι ο πολιτικός ηγέτης περισσότερο από τις κοινωνικές συγκρούσεις. Ένας από τους λόγους που αναφέρθηκαν στην έρευνα ήταν ότι ο Anutin δεν είχε ιστορικό σύγκρουσης με κανέναν, μιλάει ελάχιστα και δεν κατηγόρησε αυτούς που τον επέπληξαν.

Μερικοί από τους λόγους που ανέφεραν οι ψηφοφόροι είναι: «Ήταν ένας καλόκαρδος άνθρωπος που είχε συνεισφορά σε πολλές ζωές και δυνητικά έλυσε την κρίση του Covid-19 και βελτίωσε το δημόσιο σύστημα υγείας. Ήταν επίσης ευγενικός με τους ντόπιους, πολύ ικανός, πλούσιος και του άρεσαν οι πλούσιοι».

Η δεύτερη θέση, με ποσοστό 29.7%, ήταν ο πρωθυπουργός Prayut Chan-O'Cha ενώ η τρίτη, ή περίπου 13.1%, ήταν ο Paetongtarn Shinawatra – ο ηγέτης του Pheu Thai Party.

Επιπλέον, όταν ρωτά για τον κύριο λόγο της κοινωνικής σύγκρουσης στην Ταϊλάνδη, η πλειοψηφία, που ευθύνεται για το 66.1%, δηλώνει ότι το κίνημα δυσφήμισης κατά του ανώτατου ιδρύματος της χώρας είναι η κύρια αιτία σύγκρουσης στην κοινωνία της Ταϊλάνδης, ακολουθούμενη από το 53.4 τοις εκατό των πολιτικών ομάδων. που έλαβε χρήματα από ξένους με επιρροή, το 41.9% του κινήματος υπέρ της δημοκρατίας, το 32.0% του κινήματος της θεσμικής μεταρρύθμισης, το 26.2% το στρατιωτικό πραξικόπημα του 2014 και το 23.7% την εξυγίανση, το μονοπώλιο στις επιχειρήσεις, την ενέργεια, τα τρόφιμα και τις επικοινωνίες.

Όλες οι απόψεις ήταν δικές των ψηφοφόρων.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.