Γυναίκα μαχαιρώθηκε επτά φορές από ληστή στο πλυντήριο του Chonburi, συνελήφθη ύποπτος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: หนังสือพิมพ์รายวัน. สยามประชา

Τσονμπούρι -

Μια 41χρονη γυναίκα έφερε επτά τραύματα από μαχαίρι γύρω από το σώμα της αφού μαχαιρώθηκε από έναν άνδρα ληστή σε ένα πλυντήριο στο Chonburi χθες, 28 Οκτωβρίου. Ο ύποπτος συνελήφθη, σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά.

Η γυναίκα που ταυτοποιήθηκε μόνο ως η κυρία Chonthicha έπλενε μόνη της τα ρούχα της σε ένα πλυντήριο που δεν κατονομάζεται στην πλευρά της οδού Nartmontasewi στις 5:30 μ.μ., σύμφωνα με πλάνα CCTV.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: หนังสือพิมพ์รายวัน. สยามประชา

Ο ύποπτος, ντυμένος με σορτς και ένα μαύρο μπλουζάκι, τράβηξε τη μοτοσικλέτα του μπροστά από το κατάστημα και κοίταξε τριγύρω για να δει αν υπήρχαν άλλοι πελάτες εκτός από τη Χονθίχα.

Όταν δεν είδε κανένα, ο ύποπτος έβγαλε το μαχαίρι του και πήγε να βρει το θύμα από πίσω, πνίγοντάς το με το αριστερό του χέρι ενώ με το δεξί του χέρι έδειξε τη λεπίδα στο λαιμό του θύματος.

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που το θύμα προσπάθησε να βγει από τον πνιγμό του υπόπτου αλλά στη συνέχεια μαχαιρώθηκε επτά φορές στην πλάτη, στο λαιμό και στο κεφάλι. Ο ύποπτος τράπηκε σε φυγή αμέσως, αφήνοντας τη Χονθίχα πεσμένη μέσα σε μια λίμνη αίματος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: หนังสือพิมพ์รายวัน. สยามประชา

Το πλυντήριο βρισκόταν στην υποσυνοικία Samed της περιοχής Mueng, Chonburi. Το θύμα επέζησε του μαχαιρώματος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Chonburi, σύμφωνα με την αστυνομία του Samed.

Στη συνέχεια, ο ύποπτος που αναγνωρίστηκε από την αστυνομία ως ο κ. Nathakorn Tarawut, 29 ετών, συνελήφθη χθες το βράδυ με τα ρούχα που φορούσε ενώ επιτέθηκε στο θύμα. Αρχικά, υποστήριξε ότι απλώς θύμωσε μετά από λογομαχία με το θύμα και δεν σκόπευε να τη μαχαιρώσει.

Ο Nathakorn βρίσκεται υπό κράτηση στο Samed από την αστυνομία από την ώρα του Τύπου.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.