21χρονος φρουρός ασφαλείας νοσοκομείου έπεσε με το ποδήλατό του σε λεωφορείο μπατ και σκοτώθηκε στο Τσονμπούρι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Περιοχή Mueang, Chonburi —

Ένας 21χρονος φύλακας του νοσοκομείου χτύπησε κατά λάθος τη μηχανή του σε ένα λεωφορείο μπατ και πέθανε επί τόπου.

Ο άνδρας αναγνωρίστηκε από τα σωστικά συνεργεία ως ο κ. Asadawut Wisaka, 21 ετών. Βρέθηκε νεκρός με σπασμένο λαιμό και σοβαρά τραύματα στο κεφάλι στον δρόμο Saphan Mai στην υποπεριφέρεια Ban Khod της περιοχής Mueang, Chonburi. Το νεαρό θύμα δεν φορούσε κράνος, σύμφωνα με αστυνομική έκθεση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Η αστυνομία του Mueang ερεύνησε περαιτέρω και διαπίστωσε ότι ο κ. Asadawut έβγαζε τα προς το ζην ως φύλακας σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Το τσαλακωμένο μαύρο Honda CBR του αφαιρέθηκε από το δρόμο αφού το σώμα του μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο.

Ο οδηγός του λεωφορείου μπατ, ο 51χρονος κ. Boonrat Huakham, είπε στην αστυνομία ότι είδε το θύμα να προσπαθεί να αποφύγει το χτύπημα ταχύτητας προτού χάσει τον έλεγχο του ποδηλάτου του και έπεσε κατευθείαν στο λεωφορείο του μπατ.

Η αστυνομία του Mueang σχεδίαζε να εξετάσει πλάνα CCTV για να βρει την ακριβή αιτία του ατυχήματος. Η Saphan Mai Road είναι η ίδια σκηνή ατυχήματος όπου μια γυναίκα τζόγκερ σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα από έναν μεθυσμένο τερματοφύλακα της Chonburi FC νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.