Άνδρας μαχαιρώνει μέχρι θανάτου την πρώην κοπέλα του στο Chonburi

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Τσονμπούρι -

Μια 26χρονη γυναίκα μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον ζηλιάρη, βίαιο πρώην φίλο της, ο οποίος απογοητεύτηκε αφού φέρεται να αρνήθηκε να τον βοηθήσει να πληρώσει τα χρέη μετά από έναν χωρισμό.

Το θανατηφόρο μαχαίρι εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ, 27 Οκτωβρίου, στην υποσυνοικία Ban Bueng της συνοικίας Ban Bueng, Chonburi.

ΦΩΤΟ: หนังสือพิมพ์รายวัน สยามประชารัฐ

Οι διασώστες παρείχαν ιατρική βοήθεια στο θύμα, την κα Sasiampai Chailangka, η οποία μαχαιρώθηκε τέσσερις φορές στην πλάτη και στην κοιλιά της, αλλά τελικά υπέκυψε στα τραύματά της και πέθανε. Σύμφωνα με τους διασώστες, το μαχαίρι ήταν ακόμα κολλημένο στην κοιλιά της γυναίκας πριν την άφιξή τους.

Ο φίλος του θύματος Β (Alias) είπε στην αστυνομία ότι η Sasiampai και εκείνη επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και δεν γνώριζαν έναν άνδρα, τον οποίο ο B πίστευε ότι ήταν ο πρώην φίλος της φίλης της, να ακολουθούσε πίσω τους. Μόλις έφτασαν σε μια καμπύλη Sharl και επιβράδυναν σε μια κοντινή στάση, ο ύποπτος κατέβηκε από το ποδήλατό του και έσπευσε να μαχαιρώσει τη Sasiampai επανειλημμένα στην πλάτη μέχρι που κατέρρευσε, στη συνέχεια τη μαχαίρωσε ξανά στην κοιλιά πριν δραπετεύσει με το ποδήλατό του.

ΦΩΤΟ: หนังสือพิมพ์รายวัน สยามประชารัฐ
Η αστυνομία του Ban Bueng ανέκρινε τον εργοδότη του θύματος κ. Saman Duencham και τους είπαν ότι ο δράστης της Sasiampai πιστεύεται ότι ήταν ο πρώην φίλος της κύριος Nattapon "Bell" Taotumma, 32 ετών. Ο Sasiampai φέρεται να χώρισε μαζί του για ένα μήνα και έφυγε επειδή ήταν φέρεται να είναι εθισμένος στον τζόγο.
Ο εργοδότης είπε ότι ο νεκρός υπάλληλος του είχε ένα νέο αγόρι, κάτι που θα μπορούσε να τροφοδοτούσε τον πρώην φίλο της να τη δολοφονήσει.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Λίγο μετά το περιστατικό, ο Bell συνελήφθη από την αστυνομία του Ban Bueng για τη δολοφονία της πρώην κοπέλας του χθες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε την κατηγορία, λέγοντας ότι ήταν έξαλλος που η πρώην κοπέλα του είχε νέο αγόρι και ότι αρνήθηκε να τον βοηθήσει να πληρώσει τα χρέη.

Ο Μπελ είπε ότι ήπιε τρία μπουκάλια μπύρα πριν πάρει την απόφασή του να σκοτώσει την πρώην κοπέλα του. Παραμένει υπό αστυνομική κράτηση για φόνο μέχρι την ώρα του Τύπου.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.