ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η Chonburi Football Club ακυρώνει το συμβόλαιο του τερματοφύλακα που οδηγεί σε κατάσταση μέθης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Matichon Online

Τσονμπούρι -

Το Chonburi Football Club ακύρωσε οριστικά το συμβόλαιό του με τον 23χρονο τερματοφύλακά του που οδηγούσε μεθυσμένος, ο οποίος σκότωσε μια γυναίκα τζόκερ και τραυμάτισε σοβαρά μια άλλη σε τροχαίο την Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας διάσημος τερματοφύλακας της ποδοσφαιρικής λέσχης Chonburi ζήτησε συγγνώμη για το θανατηφόρο τροχαίο που σκότωσε μια 62χρονη γυναίκα τζόκερ και τραυμάτισε σοβαρά μια άλλη σήμερα το πρωί, δεσμευόμενος ότι θα σταματήσει το ποτό για το υπόλοιπο της ζωής του.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Μετά από περαιτέρω συζήτηση με τη διοικητική ομάδα και όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, ο Wittaya Khunpluem, πρόεδρος της Chonburi FC, εξέδωσε τη δεύτερη δήλωση για να αλλάξει το περιεχόμενο της πρώτης δήλωσης, η οποία έλεγε ότι ο σύλλογος θα απέκλειε τον τερματοφύλακά του, κ. Worawut Sukuna, από παίζοντας τον ρόλο του, να «ανακαλέσει» αντ' αυτού ένα συμβόλαιο μαζί του.

Το Worawut ή "Bank" κατηγορείται για αλόγιστη οδήγηση και πρόκληση θανάτου και βλάβης σε άλλους. Ωστόσο, αφήνεται ελεύθερος με εγγύηση 100,000 μπατ.

Το συμβόλαιό του με την Chonburi FC ακυρώθηκε άμεσα. Ο Sasit Singtothong, διευθυντής της Chonburi FC, παραιτήθηκε επίσης από προπονητής για να δείξει την ευθύνη του.

Η Chonburi FC τονίζει στη δήλωσή της ότι «η συμπεριφορά του να πίνεις και να οδηγείς έρχεται σε αντίθεση με αυτό που πρεσβεύει και θα φροντίσει ώστε οι ποδοσφαιριστές τους να μην πιουν ποτέ ξανά.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.