Ο χειμώνας θα ξεκινήσει στην Ταϊλάνδη αυτό το Σάββατο, 29 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε το Ταϊλανδικό Μετεωρολογικό Τμήμα

Εθνική -

Η Ταϊλάνδη θα εισέλθει επίσημα στον χειμώνα το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, δύο εβδομάδες αργότερα από το συνηθισμένο, ανέφερε το Ταϊλανδικό Μετεωρολογικό Τμήμα την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου.

Η χειμερινή περίοδος αναμένεται να διαρκέσει μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2023, σύμφωνα με τους υπεύθυνους, και θα είναι πιο κρύος από πέρυσι. Η μέση ελάχιστη θερμοκρασία στην άνω Ταϊλάνδη αναμένεται να είναι περίπου 20 βαθμοί Κελσίου με την ψυχρότερη περίοδο από τον Δεκέμβριο του 2022 έως τον Ιανουάριο του 2023.

Στη βόρεια και βορειοανατολική Ταϊλάνδη, η χαμηλότερη θερμοκρασία αναμένεται να είναι περίπου 8-9 βαθμοί Κελσίου.

Στην Μπανγκόκ, η χαμηλότερη θερμοκρασία θα μπορούσε να φτάσει τους 17-19 βαθμούς Κελσίου και περίπου 15-16 βαθμούς Κελσίου στην περιοχή της. Η πιο κρύα περίοδος θα ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο του 2022 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2023.

Στη νότια Ταϊλάνδη, ο κρύος είναι πιθανός κάποιες μέρες, κυρίως στο πάνω μέρος. Αναμένονται όμως ισχυρές βροχοπτώσεις, ιδιαίτερα στην ανατολική ακτή τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο. Ισχυρές έως πολύ ισχυρές βροχοπτώσεις είναι επίσης πιθανές κατά τόπους και θα προκαλέσουν ξαφνικές πλημμύρες καθώς και υπερχείλιση στις όχθες σε πολλές περιοχές.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.