Ο τερματοφύλακας του Chonburi Football Club φέρεται να σκότωσε έναν τζόκερ και τραυμάτισε έναν άλλο ενώ ήταν μεθυσμένος σε τροχαίο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MGR Online ภาคกลาง-ตะวันออก

Τσονμπούρι -

Ένας διάσημος τερματοφύλακας φέρεται να τράκαρε το σεντάν του σε δύο τζόγκερ στο Chonburi στις 4:30 π.μ. σήμερα, 26 Οκτωβρίου, σκοτώνοντας τον ένα και τραυματίζοντας σοβαρά τον άλλο.

Ο τερματοφύλακας πιστεύεται ότι ήταν μέλος της Chonburi FC με το όνομα Mr. Worawut “Bank” Sukuna, 23 ετών, σύμφωνα με την Pol. Υπολοχαγός Nonthanan Navanam, αξιωματικός έρευνας από το αστυνομικό τμήμα Mueang.

ΦΩΤΟ: FootballSiam

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Bank τράκαρε το σεντάν του Toyota Vios σε δύο τζόγκερ στην Beach Road στην υποπεριφέρεια Ban Khod της περιοχής Mueang, Chonburi. Το πρώτο θύμα 62 ετών, η κα Kanya Phonghasban σκοτώθηκε ακαριαία λόγω των τραυμάτων της στο πόδι και το κεφάλι, ενώ ο σύντροφός της στο τζόκινγκ κ. Πονγκ (άγνωστο επίθετο) υπέστη σοβαρά τραύματα.

Ο Μπανκ ομολόγησε ότι ήταν ο οδηγός. Πολ. Ο υπολοχαγός Nonthanan είπε ότι ο Bank φαινόταν μεθυσμένος και είχε επίπεδο αλκοόλ στο αίμα 184 χιλιοστόγραμμα ανά δεκατόλιτρο, υπερβαίνοντας το νόμιμο όριο. Ο τερματοφύλακας αρνήθηκε επίσης να υπογράψει για να αναγνωρίσει το επίπεδο αλκοόλ του.

ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล

Ο κ. Sawet Jewatcharin, ένας τζόκινγκ και αυτόπτης μάρτυρας, είπε στην αστυνομία ότι είδε τον Bank να οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα πριν χάσει τον έλεγχο του σεντάν του και χτυπήσει τα δύο θύματα που έκαναν τζόκινγκ σε ποδηλατόδρομο.

Αναφέρεται επίσης ότι ενώ η αστυνομία του Mueang ανακρίνει την Bank, δύο άτομα που έτυχε να είναι φίλοι της Bank, συμπεριλαμβανομένου ενός 36χρονου αμυντικού της Chonburi FC κ. Chalermpong Kerdkaew οδήγησαν στην αστυνομία και προσπάθησαν να πάρουν την Bank μακριά. Αφού απέτυχαν, οι δύο που φαινόταν επίσης μεθυσμένοι έριξαν μια γροθιά στους αστυνομικούς αλλά αστόχησαν.

Οι δύο φίλοι στη συνέχεια τα παράτησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η Τράπεζα κατηγορήθηκε για αλόγιστη οδήγηση και πρόκληση θανάτου και τραυματισμού σε άλλους. Η Chonburi FC και η Bank έχουν ζητήσει συγγνώμη και θα καλυφθούν σε μελλοντικά άρθρα και ενημερώσεις.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.