15χρονος μοτοσικλετιστής καταπλακώθηκε μέχρι θανάτου από φορτηγό τσιμέντου στη Σρι Ράτσα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Σρι Ράτσα -

Ένα νεαρό 15χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Σρι Ράτσα.

Το θύμα ήταν ένας ανήλικος Ταϊλανδός ονόματι Σιλπατσάι (το επίθετο αποκρύπτεται λόγω ηλικίας). Βοηθήθηκε από τις υπηρεσίες διάσωσης Ban Bueng χθες, 24 Οκτωβρίου, αφού η κόκκινη μοτοσικλέτα του Honda wave γλίστρησε και προσέκρουσε σε ένα μεγάλο φορτηγό τσιμέντου.

Ο Silpacha ανακαλύφθηκε με σοβαρά τραύματα στο στήθος και σπασμένα πλευρά στην υποπεριφέρεια Bowin της Sri Racha, Chonburi. Διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο σημείο από τα σωστικά συνεργεία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Laem Chabang για να περιμένει την οικογένειά του.

Ωστόσο, ο συνεπιβάτης του Α (Ψευδώνυμος), ήταν από θαύμα ζωντανός, χωρίς τραυματισμό και καλά. Είπε στα τοπικά ΜΜΕ ότι ο φίλος του και αυτός θα πήγαιναν στο σπίτι ενός φίλου. Στη συνέχεια η μοτοσικλέτα τους γλίστρησε γιατί ο δρόμος ήταν καλυμμένος με άμμο και γλίστρησε κάτω από ένα φορτηγό που ερχόταν στο αντίθετο ρεύμα. Ένα γλίστρησε κάτω από το φορτηγό αλλά δεν έπεσε πάνω του και βγήκε από το ατύχημα χωρίς να τραυματιστεί.

Η αστυνομία του Bowin είπε ότι θα ανακρίνει τον οδηγό του φορτηγού τσιμέντου για περισσότερες πληροφορίες. Η ελάχιστη ηλικία για οδήγηση μηχανοκίνητου οχήματος στην Ταϊλάνδη είναι τα 18 και η οδήγηση μοτοσικλέτας είναι τα 15.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.