Χαμηλό σύρμα παρασύρει άνδρα από τη μοτοσικλέτα στη Σρι Ράτσα

Σρι Ράτσα -

Ένας 22χρονος μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε όταν έπεσε πάνω σε ένα σύρμα που κρεμόταν στο ύψος του λαιμού απέναντι από το δρόμο στη Σρι Ράτσα.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της 23ης Οκτωβρίου στο Σόι Μπόα Γιανγκ στην υποπεριφέρεια Nongkham της Σρι Ράτσα. Το θύμα, ο κ. Weerapat Ruangkarin, 22 ετών, έδειξε μια μακριά κόκκινη μελανιά γύρω από το λαιμό του στο The Pattaya News, λέγοντας ότι τον έπνιξε ένα χαμηλό σύρμα.

Ο Weerapat δήλωσε ότι οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του σε ένα εστιατόριο. Στην αρχή, δεν υπήρχε καλώδιο απέναντι από το δρόμο, αλλά ενώ οδηγούσε στον ίδιο δρόμο προς το σπίτι του, ο Weerapat παρασύρθηκε από το ποδήλατό του στο έδαφος από ένα λεπτό σύρμα. Είπε ότι ήταν πολύ τυχερός γιατί οδηγούσε με χαμηλή ταχύτητα.

Αρχικά, ο Weerapat υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία στο αστυνομικό τμήμα Nongkham και προέτρεψε την αστυνομία να βρει τον ιδιοκτήτη του σύρματος για να αναλάβει την ευθύνη για τον τραυματισμό του.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.