Άνδρας φέρεται να ρίχνει μπουνιές στον αναβάτη ταξί της μοτοσικλέτας της Pattaya και μαχαιρώνεται στο στήθος, η λογομαχία ήταν για την οδήγηση

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Πατάγια -

Ένας 40χρονος Ταϊλανδός εισήχθη στο νοσοκομείο αφού σύμφωνα με πληροφορίες γρονθοκόπησε έναν αναβάτη μοτοσικλέτας στην Πατάγια και μαχαιρώθηκε στο στήθος ως αντίποινα.

Οι διασώστες του Sawang Boriboon παρείχαν ιατρική βοήθεια στο θύμα που μαχαίρωσε, τον κ. Weerawit Ratchatasakornphon, 40 ετών, αφού έπεσε σε μια βίαιη διαμάχη που αφορούσε την οργή του δρόμου με έναν θυμωμένο αναβάτη ταξί μοτοσικλέτας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Το θύμα βρέθηκε μόνο του χθες, 23 Οκτωβρίου, στην αγορά Phothisan στην υποσυνοικία Naklua του Banglamung. Έφερε τραύμα από μαχαίρι στο δεξί του στήθος και περίμενε βοήθεια στο λευκό του σεντάν. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο για επείγουσα ιατρική φροντίδα.

Ο 35χρονος αυτόπτης μάρτυρας κ. Chalermchai Utama είπε ότι άκουσε και είδε το θύμα να μαλώνει σκληρά με έναν άγνωστο οδηγό μοτοσικλέτας σχετικά με την εθιμοτυπία στην οδήγηση. Στη συνέχεια, το θύμα φέρεται να άρχισε να ρίχνει γροθιές στον αναβάτη και ξαφνικά σωριάστηκε στο έδαφος αφού καρφώθηκε στο στήθος με ένα αιχμηρό όπλο. Ο ύποπτος μετά το περιστατικό διέφυγε.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Η αστυνομία της Πατάγια είπε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ο ύποπτος συνελήφθη από βίντεο CCTV και θα συλληφθεί σύντομα.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.