Η αστυνομία της Ταϊλάνδης ανακοινώνει δύο μεγάλες καταγγελίες ναρκωτικών σε βορειοανατολικές επαρχίες, κατασχέθηκαν περισσότερα από 10 εκατομμύρια χάπια μεθαμφεταμίνης

Μπανγκόκ -

Το Γραφείο Καταστολής Ναρκωτικών της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης ανακοίνωσε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου την κατάσχεση περισσότερων από 10 εκατομμυρίων χαπιών μεθαμφεταμίνης που διακινούνταν λαθραία από τα σύνορα.

Ο αρχηγός της εθνικής αστυνομίας Damrongsak Kittipraphat αποκάλυψε στον Τύπο ότι πέντε ύποπτοι συνελήφθησαν επίσης στις δύο συλλήψεις ναρκωτικών στις επαρχίες Maha Sarakam και Roi Et.

Στην πρώτη περίπτωση, τρεις ύποπτοι, μεταξύ των οποίων δύο άνδρες και μια γυναίκα, συνελήφθησαν στις 19 Οκτωβρίου σε ένα βενζινάδικο στην επαρχία Maha Sarakam, μαζί με 10 σακιά μεθαμφεταμίνης, που περιείχαν συνολικά 4,000,000 χάπια meth, δύο πυροβόλα όπλα και το sedan τους. αυτοκίνητο και ένα βαν. Η σύλληψη ακολούθησε μια εκτεταμένη έρευνα για προηγούμενες συλλήψεις ναρκωτικών στην επαρχία Nong Khai.

Στη δεύτερη σύλληψη, δύο φερόμενοι λαθρέμποροι ναρκωτικών συνελήφθησαν με 16 σακιά μεθαμφεταμίνης, που περιείχαν συνολικά 6,000,000 χάπια μεθαμφεταμίνης, ενώ μετέφεραν τα ναρκωτικά από το Nakhon Panom, με κατεύθυνση προς την Ayutthaya.

Ο αρχηγός της αστυνομίας αποκάλυψε επίσης ότι και οι δύο συμμορίες είχαν διακινήσει ναρκωτικά από τα σύνορα γειτονικών χωρών πριν τα παραδώσουν σε πελάτες στις εσωτερικές περιοχές της Ταϊλάνδης. Τα επίδικα ναρκωτικά και περιουσιακά στοιχεία που κατασχέθηκαν μεταφέρθηκαν στο Συμβούλιο Ελέγχου Ναρκωτικών για περαιτέρω έρευνα, ενώ οι ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση για ανάκριση και δίωξη.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.