Real Estate: Πολυτελής κατοικία προς πώληση στο Jomtien

Ενημέρωση: Πωλήθηκε. Δεν υπάρχουν περαιτέρω έρευνες για αυτό το ακίνητο.

Αυτή η πολυτελής, ανεξάρτητη κατοικία βρίσκεται στο Soi Chaiyapruek 2 στο συγκρότημα Baan Pruksa Nara και διαθέτει μια σειρά από έπιπλα, έναν χώρο πρασίνου για καθαρό αέρα και είναι έτοιμο να μεταφερθεί αμέσως με την οικογένειά σας.

Το σπίτι έχει επίσης μια ειδυλλιακή έκταση 143 τετραγωνικών μέτρων με τρία υπνοδωμάτια, δύο μπάνια και δύο χώρους στάθμευσης, καθιστώντας το ιδανικό για μια καλή οικογένεια ή όσους θέλουν να χτίσουν ένα σε μια ζεστή, ήσυχη γειτονιά σε μέτριος προϋπολογισμός μόνο 3.65 εκατομμυρίων μπατ συν ένα μηνιαίο τέλος κοινών 715 μπατ.

Θυμηθείτε ότι αυτό περιλαμβάνει επίσης πολλές εγκαταστάσεις, όπως ένα σύστημα ασφαλείας 24 ώρες, ένα αθλητικό κλαμπ και μια ωραία πισίνα για να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας την ιδιωτικότητά σας σε ένα από τα πιο ήσυχα συγκροτήματα στο Jomtien!

Αν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ή να δείτε αυτό το ακίνητο, να δείτε περισσότερες φωτογραφίες ή να πουλήσετε ακίνητο, καλέστε 088-9272454 (Dun) ή προσθέστε το αναγνωριστικό γραμμής: punnipa29

Για περισσότερα σχετικά με το πώς μπορούμε να καταγράψουμε το ακίνητό σας και να τραβήξουμε την προσοχή του στις τοπικές ειδήσεις, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Για περισσότερες καταχωρήσεις τοπικών ακινήτων, κάντε κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.