Το Thai National Water Resources εκτιμά ότι η κατάσταση των πλημμυρών στην Ταϊλάνδη θα επιλυθεί έως τα μέσα Νοεμβρίου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Prachachat

Εθνική -

Το Γραφείο Εθνικών Υδάτινων Πόρων (ONWR) ανέφερε την Κυριακή, 23 Οκτωβρίου, ότι η συνολική κατάσταση των πλημμυρών στην Ταϊλάνδη αναμένεται να επιλυθεί έως τα μέσα Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το ύψος της βροχόπτωσης ήταν περίπου 21 τοις εκατό υψηλότερο από το μέσο όρο, αλλά ήταν μικρότερο από το ποσό που προκάλεσε σοβαρές πλημμύρες το 2011.

Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, καταιγίδες είναι πιθανό να σημειωθούν στο πάνω μέρος της Ταϊλάνδης ενώ συνεχείς βροχές και ισχυρές βροχές αναμένονται στις νότιες επαρχίες μέχρι τις 28 Οκτωβρίου.

Από σήμερα, η κατάσταση των πλημμυρών είναι ανησυχητική σε 29 επαρχίες πανελλαδικά, ως εξής:

  • Τέσσερις βόρειες επαρχίες Phitsanulok, Phichit, Nakhon Sawan και Uthai Thani
  • 10 κεντρικές επαρχίες Chainat, Sing Buri, Ang Thong, Ayutthaya, Pathum Thani, Nonthaburi, Lop Buri, Suphan Buri, Nakhon Pathom και Saraburi
  • 10 βορειοανατολικές επαρχίες Khon Kaen, Maha Sarakham, Kalasin, Roi Et, Yasothon, Nakhon Ratchasima, Buriram, Surin, Sisaket και Ubon Ratchathani
  • Δύο ανατολικές επαρχίες Prachinburi και Chachoengsao
  • Τρεις νότιες επαρχίες του Πουκέτ, του Σατούν και του Ναραθιβάτ

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.