Νεαρή ταμίας του 7-Eleven έπεσε με τη μηχανή της σε σεντάν και σκοτώθηκε στη Σρι Ράτσα

ΦΩΤΟ: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค

Σρι Ράτσα -

Μια 21χρονη, 7-Eleven, ταμίας πέθανε ακαριαία αφού η μοτοσικλέτα της ξέφυγε από τη λωρίδα της και έπεσε σε ένα σεντάν.

Το ατύχημα σημειώθηκε μπροστά από το χωριό Khai Muk 2 στην υποσυνοικία Bowin της Sri Racha, Chonburi. Η αστυνομία του Bowin έλαβε κλήση στις 03:00 π.μ. σήμερα, 22 Οκτωβρίου, και έσπευσε στο σημείο με τις υπηρεσίες διάσωσης αμέσως.

ΦΩΤΟ: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค

Μια νεαρή γυναίκα με στολή 7-Eleven βρέθηκε στο δρόμο δίπλα στο μπλε μηχανάκι της Honda Wave. Αργότερα αναγνωρίστηκε από την αστυνομία ως η κα Kesaraporn Srikhem, 21 ετών. Το θύμα υπέστη σπασμένα πόδια και σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Βρέθηκε ένα κράνος, αλλά δεν ήταν σαφές αν το φορούσε η γυναίκα. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ο θάνατός της στο σημείο από την αστυνομία του Bowin.

Η οδηγός ενός σεντάν στο οποίο έπεσε η γυναίκα ταμίας, η κυρία Anphat (το επίθετο αποκρύπτεται από την αστυνομία), περίμενε πανικόβλητη δίπλα στο White Honda Civic sedan με έναν τσαλακωμένο προφυλακτήρα.

ΦΩΤΟ: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค

Είπε στην αστυνομία ότι οδηγούσε στην υποσυνοικία Bueng όταν το θύμα ξέφυγε από τη λωρίδα της και έπεσε πάνω της. Η Anphat είπε ότι ήταν σοκαρισμένη αφού έμαθε ότι το θύμα πέθανε επί τόπου, σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας.

Η σορός του νεαρού θύματος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Laem Chabang για να περιμένει την οικογένεια και τους συγγενείς της. Η αστυνομία του Bowin θα εξετάσει το υλικό CCTV και θα ανακρίνει ξανά τον οδηγό του sedan για περισσότερες πληροφορίες.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.