Ο Ταϊλανδός σούπερ σταρ «Tono» συγκεντρώνει περισσότερα από 40 εκατομμύρια μπατ από φιλανθρωπικό κολύμπι στον ποταμό Μεκόνγκ

ΦΩΤΟ: MGR Online

Εθνική»

Ο δημοφιλής τραγουδιστής-ηθοποιός Pakin “Tono†Kumwilaisak συγκέντρωσε περισσότερα από 40 εκατομμύρια μπατ από το φιλανθρωπικό του κολύμπι πέρα ​​από τον ποταμό Μεκόνγκ στην επαρχία Nakhon Phanom στην Ταϊλάνδη μέχρι το Λάος σήμερα, 22 Οκτωβρίου.

Αφού τελείωσε μια θρησκευτική τελετή, ο Tono ξεκίνησε το ταξίδι του από την ακτή της Ταϊλάνδης στις 10:09 π.μ. Κολύμπησε κατά μήκος του ρεύματος του ποταμού Μεκόνγκ και έφτασε στο πρώτο του σημείο ελέγχου στην προβλήτα Wat Klang για να πάρει μια ανάσα και να χαιρετήσει τους θαυμαστές και τους θεατές του για 15 λεπτά. Το πρώτο ταξίδι εκτεινόταν περίπου 800 μέτρα.

Στη συνέχεια, ο 36χρονος σούπερ σταρ κολύμπησε από την προβλήτα Wat Klang για να φτάσει στο δεύτερο σημείο ελέγχου στην προβλήτα Sala Saeng Singkaew, το οποίο εκτείνεται περίπου 200 μέτρα από το πρώτο σημείο ελέγχου και στη συνέχεια απογειώθηκε ξανά για το τελευταίο σημείο ελέγχου στην πλευρά του Λάος .

Αψηφώντας ένα κύμα κριτικής και ανησυχίας για την ασφάλειά του, ο Tono πέρασε τελικά τον ποταμό Μεκόνγκ και έκανε το πρώτο του βήμα από την πλευρά του Λάος στο Wat Phra That Si Kottaboon στις 12:10 μ.μ. Τον υποδέχτηκε ιατρικό προσωπικό από το νοσοκομείο Khammoune και μεγάλο πλήθος λαού του Λάος που ήρθε για να του φτιάξει το κέφι. Στη συνέχεια έκανε ένα ταξίδι σε ένα ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί πριν συνεχίσει το επίπονο ταξίδι του πίσω στην ταϊλανδική πλευρά σήμερα.

Ο Tono έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής περισσότερα από 40 εκατομμύρια μπατ, ξεπερνώντας κατά πολύ τον στόχο του των 16 εκατομμυρίων μπατ, σύμφωνα με Taejai.com. Όλα τα κεφάλαια που θα συγκεντρωθούν από αυτή την κολύμβηση θα διατεθούν στο Νοσοκομείο Nakhon Phanom στην Ταϊλάνδη και στο νοσοκομείο Khamoune στο Λάος. Τα δύο δημόσια νοσοκομεία είναι προς το παρόν σε περιορισμένα χρήματα και τον ευχαριστούν πολύ.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.