Η ολοκλήρωση των οδικών εργασιών στο Soi Buakhao μεταφέρθηκε στο επόμενο Songkran μετά από πυρκαγιά, παραδέχεται ο αντιδήμαρχος της Pattaya

Πατάγια -

Ο αντιδήμαρχος της Πατάγια, Manote Nongyai, επιθεώρησε τη σκηνή της πυρκαγιάς στο Soi Buakhao 15, αφού τα καλώδια επικοινωνίας πήραν φωτιά στις 19 Οκτωβρίου, λέγοντας ότι η ολοκλήρωση του έργου κατασκευής του συστήματος αποχέτευσης έχει καθυστερήσει τουλάχιστον για την επόμενη Ημέρα Songkran τον Απρίλιο του 2023.

Η φωτιά στο Soi Buakhao 15 Την περασμένη Τετάρτη ξέσπασε όταν ένας εκσκαφέας που εργαζόταν σε ένα οικοδομικό έργο μπλέχτηκε με το χέρι του με εναέρια καλώδια.

Μετά το ατύχημα, ο Manote και μια ομάδα μηχανικών της πόλης επιθεώρησαν τη σκηνή χθες, 20 Οκτωβρίου, για να αξιολογήσουν τη ζημιά, να αναζητήσουν λύση και να δώσουν ενημέρωση για την ολοκλήρωση του κατασκευαστικού έργου. Ο Manote είπε στο The Pattaya News, «Η εργασία προχωρά πολύ αργά στο Soi Buakhao 15 λόγω των γεωγραφικών ζητημάτων. Αυτή η περιοχή έχει επίσης πολύ κόσμο, επομένως ο δρόμος δεν μπορεί να κλείσει εντελώς για να διευκολυνθεί η εργασία».

Επιπλέον, ο βουλευτής παραδέχτηκε ότι η ολοκλήρωση του οδοστρώματος, που είχε αρχικά οριστεί για αυτόν τον μήνα, έπρεπε να αναβληθεί για τον επόμενο Μάρτιο ή Απρίλιο του 2023 σημαντικά λόγω έλλειψης εργαζομένων κατά την πανδημία COVID-19 και πρόσφατων κατασκευαστικών προβλημάτων. Το όλο έργο είχε ολοκληρωθεί κατά 70%, εκτίμησε ο αναπληρωτής.

Οι ιδιοκτήτες των πέντε αυτοκινήτων που υπέστησαν ζημιές από τη φωτιά θα αποζημιωθούν από την Pattaya City, διαβεβαίωσε ο Manote.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.