Το κρυμμένο ινδικό γαστρονομικό μυστικό του Jomtien, ο Kebabist

Jomtien, Ταϊλάνδη-

Ακριβώς δίπλα στο άγαλμα Hanuman που οδηγεί στην παραλία Jomtien και απέναντι από το Cove στην Jomtien Second Road βρίσκεται ένα ολοκαίνουργιο ινδικό εστιατόριο που κάνει τα βλέμματα.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το τυπικό ινδικό εστιατόριο σας και οι ιδιοκτήτες θέλουν να βεβαιωθούν ότι το κοινό το γνωρίζει.

Ανήκει σε δύο αδέρφια, τον Άριαν και τον Κένι, με χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στην Ταϊλάνδη και την Ινδία, οι δυο τους ήθελαν να κάνουν τα πράγματα διαφορετικά με τον κεμπάπ.

Πρώτον, επέλεξαν συγκεκριμένα το Jomtien για το εστιατόριό τους, γνωρίζοντας ότι υπήρχαν λιγότερα ινδικά εστιατόρια στην περιοχή και θέλοντας να επικεντρωθούν στην κοινότητα των εκπατρισμένων που έχουν ήδη αποδείξει ότι είναι τακτικοί πελάτες και απολαμβάνουν το φαγητό τους.

Ο ιδιοκτήτης Kenny είπε στο The Pattaya News ότι υπήρχαν πάρα πολλά ινδικά εστιατόρια στο Central Pattaya και πολλά από αυτά δεν ήταν παραδοσιακά ή είχαν επαγγελματίες Ινδούς σεφ που μαγειρεύουν ακριβώς μπροστά σου όπως ο Kebabist. Χτίζοντας το εστιατόριό τους στο Jomtien ήλπιζαν να δείξουν στους πιθανούς πελάτες από την αρχή ότι ήταν μοναδικοί.

Ο ιδιοκτήτης Aryan είπε στο The Pattaya News ότι παρόλο που ο χώρος έχει ανοίξει μόλις δύο μήνες, έτυχε θερμής υποδοχής από την τοπική κοινότητα και θετικά σχόλια για τα πιάτα και τα κεμπάπ τους, τα οποία είναι φυσικά ινδικού στιλ.

Και τα δύο αδέρφια προσκαλούν τουρίστες και ντόπιους να επισκεφθούν το εστιατόριο, καθώς όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, και να τους πείτε τι πιστεύετε για την νεότερη προσθήκη σε ινδικό φαγητό στο Jomtien. Μερικές φωτογραφίες από πιάτα φαίνονται παρακάτω με την ευγένεια του Facebook Kebabist. Όπως σημειώθηκε, τα πιάτα μαγειρεύονται στο μπροστινό μέρος του σπιτιού που είναι μέρος της εμπειρίας!

Αν θέλετε να επισκεφτείτε το Facebook τους, κάντε κλικ εδώ. Δείτε το Facebook τους για το πλήρες μενού τους.

Μπορείτε επίσης να τους προσεγγίσετε στο 0617474478!

Είναι επίσης διαθέσιμα στα Grab, Foodpanda, Shopee Food και Lineman.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/