Σχεδόν 20,000 νοικοκυριά στο Sing Buri υποφέρουν από πλημμύρες λόγω της αύξησης της στάθμης του νερού στον ποταμό Chao Phraya την Τρίτη

Sing Buri -

Σχεδόν 20,000 νοικοκυριά σε έξι συνοικίες του Sing Buri κατακλύστηκαν από πλημμύρες την Τρίτη 18 Οκτωβρίου, μετά την σταδιακή άνοδο της στάθμης του νερού στον ποταμό Chao Phraya και την υπερχείλιση.

Τα νερά της πλημμύρας από τον ποταμό Chao Phraya είχαν πλημμυρίσει τα σπίτια των κατοίκων και τον κεντρικό δρόμο του δρόμου Kun Klong στην επαρχία. Εκτός από τον ποταμό Chao Phraya, οι κάτοικοι της περιοχής υπέφεραν επίσης από την υπερχείλιση του ποταμού Noi που έπληξε αρκετές μεγάλες περιοχές.

Από σήμερα το πρωί, 17,825 νοικοκυριά, 10 κοινότητες και 22 υποπεριφέρειες σε έξι συνοικίες φέρονται να επλήγησαν από τις πλημμύρες. Μερικοί από τους πληγέντες χωρικούς δημιούργησαν προσωρινά ένα καταφύγιο στην άκρη του δρόμου, κάποιοι ζούσαν σε σπίτια συγγενών, κάποιοι εκκενώθηκαν σε προσωρινά καταφύγια που παρείχαν οι επαρχιακές αρχές και κάποιοι χρειάστηκε να μείνουν στον δεύτερο όροφο των πλημμυρισμένων σπιτιών τους.

Ο κυβερνήτης του Singburi Supot Yossingkham οδήγησε τους επαρχιακούς αξιωματικούς να επισκεφθούν τις πληγείσες περιοχές και να δώσουν προμήθειες και βοήθεια στους πλημμυροπαθείς, ενώ διέταξε την επιτάχυνση του συστήματος αποχέτευσης νερού το συντομότερο δυνατό.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.