Ο τερματικός σταθμός 21 της Πατάγια θα φιλοξενήσει φεστιβάλ θαλασσινών από τις 21 έως τις 24 Οκτωβρίου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Terminal21 Pattaya Shopping Mall

Πατάγια -

Το Pattaya Terminal 21 θα φιλοξενήσει άλλη μια φανταστική εκδήλωση για τους καλοφαγάδες για να γιορτάσουν την έναρξη ενός ακόμη μεγάλου Σαββατοκύριακου από τις 21 έως τις 24 Οκτωβρίου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Terminal21 Pattaya Shopping Mall

Το φεστιβάλ θαλασσινών θα περιλαμβάνει σειρές πλανόδιων πωλητών φαγητού από όλη την Ανατολική Ταϊλάνδη με θέμα την λαϊκή αγορά, ξεκινώντας αυτή την Παρασκευή στον περίεργο διάδρομο προσγείωσης μπροστά από ένα από τα παγκόσμιας κλάσης εμπορικά κέντρα στην Ταϊλάνδη, το Pattaya Terminal 21.

Εκατοντάδες αγοραστές αναμένεται να βρεθούν εκεί καθώς είναι άλλο ένα μεγάλο Σαββατοκύριακο στην Ταϊλάνδη, με τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου να είναι ημέρα αντικατάστασης της Ημέρας Chulalongkorn την Κυριακή. Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει με μια δωρεάν μίνι συναυλία του Ταϊλανδού τραγουδιστή Καλαμάρι στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Terminal21 Pattaya Shopping Mall

Ας ελπίσουμε ότι το φεστιβάλ θαλασσινών, όπως και πολλές δραστηριότητες τις τελευταίες εβδομάδες, θα αποφέρει έσοδα στους τοπικούς πωλητές και θα αναζωογονήσει τον τουρισμό της Πατάγια.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Terminal21 Pattaya Shopping Mall
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Terminal21 Pattaya Shopping Mall

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.