Οι κάτοικοι της Πατάγια διαμαρτύρονται για την κατάσταση της ξύλινης παραλίας "περιπάτου" της περιοχής

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Αρκετοί ενδιαφερόμενοι πολίτες επικοινώνησαν πρόσφατα με το The Pattaya News για να επισημάνουν την κατάσταση μιας ξύλινης περιοχής «περιπάτου» της παραλίας.

Η εν λόγω περιοχή βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το εμπορικό κέντρο Mike στην παραλία Pattaya.

Η συγκεκριμένη περιοχή, σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, είχε εδώ και καιρό προβλήματα παρά τις πολλαπλές προσωρινές επισκευές για να προσπαθήσει να επιλύσει τα προβλήματα.

Αυτή η περιοχή έχει μεγάλη κίνηση καθημερινά και είναι επίσης ένα δημοφιλές σημείο λόγω των υπερυψωμένων σκαλοπατιών και μιας πέτρινης πλατφόρμας για τουρίστες, ντόπιους και εκπατρισμένους να συγκεντρώνονται και να χαλαρώνουν όλη την ημέρα. Ωστόσο, λόγω της μεγάλης κίνησης με τα πόδια, η κατάσταση του ξύλινου τμήματος του πεζόδρομου έχει επιδεινωθεί άσχημα και χρήζει επισκευής ή αντικατάστασης. Ένα τμήμα του διαδρόμου έχει σπάσει τόσο άσχημα που κάποιος τοποθέτησε έναν κόκκινο κώνο δρόμου σε μια τρύπα για να προειδοποιήσει τους πεζούς, όπως φαίνεται παραπάνω.

Οι κάτοικοι της περιοχής ελπίζουν ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες θα βοηθήσουν στην επισκευή της περιοχής και να την κάνουν ένα όμορφο πόλο έλξης για όλους τους τουρίστες και τους ντόπιους. Ανησυχούν ότι στην τρέχουσα κατάστασή του κάποιος θα μπορούσε να τραυματιστεί.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/