Θέλετε χιλιάδες δυνητικοί ντόπιοι πελάτες και κάτοικοι να δουν το δικό ΣΑΣ προς πώληση ή ενοικίαση ακινήτων; Μπορείτε να κάνετε λίστα μαζί μας στο The Pattaya News!

Ψάχνετε να πουλήσετε ή να νοικιάσετε ένα ακίνητο στην Πατάγια, το Μπανγκλαμούνγκ ή την περιοχή Τσονμπούρι και να προσεγγίσετε χιλιάδες ντόπιους πρώην παππούδες, τουρίστες και κατοίκους στην Ταϊλανδέζικη και Αγγλική γλώσσα;

Τα Νέα της Πατάγια μπορεί να σας βοηθήσει με αυτό με την πύλη ιδιοκτησίας μας και τμήμα μέσω των ιστοσελίδων μας μέσων ενημέρωσης.

Καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να προσελκύσετε το ακίνητό σας σε μια τόσο ανταγωνιστική αγορά, αλλά με το μεγαλύτερο συνδυασμένο ψηφιακό καθημερινό αναγνωστικό κοινό στα Αγγλικά και τα Ταϊλανδικά στην περιοχή της Πατάγια, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι το ακίνητό σας θα ανακαλυφθεί και θα προβληθεί.

Με μια ποικιλία επιλογών για να προσεγγίσουμε τους αναγνώστες μας όπως πύλη ιδιοκτησίας, άρθρα, αναρτήσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο TikTok και YouTube, καθημερινά ενημερωτικά δελτία, συστήματα ειδοποίησης, πολλές γλώσσες και πολλά άλλα μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι οι πραγματικοί κάτοικοι της περιοχής και όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν κάτοικοι της περιοχής θα δουν την ιδιοκτησία ΣΑΣ.

Ενδιαφερόμενος? Καλέστε 088-9272454 (Dun) ή προσθέστε το αναγνωριστικό γραμμής: punnipa29

Μην περιμένετε, δείτε, ανακαλύψτε και πουλήστε το ακίνητό σας σήμερα!

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης των μέσων ενημέρωσης TPN από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον DC της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email στο Pattayanewseditor@gmail.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/