Ο τουρισμός στην Πατάγια είναι έντονο το σαββατοκύριακο των διακοπών που φέρνει χιλιάδες τουρίστες αλλά και κυκλοφοριακά προβλήματα

Πατάγια-

Σε κάτι που μπορεί να είναι μια δύσκολη πορεία για επερχόμενες σημαντικές εκδηλώσεις όπως το Loy Krathong, το φεστιβάλ πυροτεχνημάτων, τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, η Pattaya ήταν απασχολημένη μέχρι στιγμής τη δεύτερη μέρα που ξεκινά το τετραήμερο σαββατοκύριακο των διακοπών.

Το παρατεταμένο Σαββατοκύριακο οφείλεται στις κυβερνητικές αργίες που δίνονται ως μέρος των τελετών μνήμης για την Αυτού Βασιλική Μεγαλειότητα Rama IX που δυστυχώς έφυγε πριν από έξι χρόνια.

Ως αποτέλεσμα, εγχώριοι τουρίστες έχουν ξεχυθεί στην Πατάγια και μέχρι στιγμής ο καιρός ήταν ευνοϊκός, φέρνοντας πολλούς σε τοπικές παραλίες και σύμφωνα με αξιωματούχους της Πατάγια περίπου 8,000 άτομα την ημέρα μέχρι στιγμής στο Koh Larn.

Τουριστικές περιοχές όπως η Walking Street και το μετρό LK ήταν επίσης πολυσύχναστες με πολλούς ξένους τουρίστες να απολαμβάνουν επίσης το Σαββατοκύριακο των διακοπών.

Ωστόσο, υπήρξαν κάποιες καταγγελίες. Ιδιαίτερα είναι τα κυκλοφοριακά προβλήματα, πολλά από τα οποία εξακολουθούν να προκαλούνται από τη συνεχιζόμενη κατασκευή στη Δεύτερη Οδό, που είναι ο πόνος όχι μόνο για τους τουρίστες και τους μετανάστες, αλλά και για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Οι αξιωματούχοι της πόλης Pattaya λένε ότι ενθαρρύνουν τους εργολάβους να εργαστούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να ολοκληρώσουν αυτές τις περιοχές και να ανοίξουν στην κυκλοφορία από το Loy Krathong στις 8 Νοεμβρίου.

Υπήρξαν επίσης ορισμένες καταγγελίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με το «πρώιμο» κλείσιμο της νυχτερινής ζωής, λόγω της αστυνομικής καταστολής στην περιοχή για ασφάλεια τις τελευταίες ημέρες. Το TPN σημειώνει, ωστόσο, ότι παρά τις προτάσεις για νόμιμα παράταση των ωρών κλεισίματος της νυχτερινής διασκέδασης στις τουριστικές ζώνες στις 4 π.μ., επί του παρόντος η νόμιμη ώρα κλεισίματος για τους χώρους διασκέδασης είναι 2 π.μ.

Υπήρξαν επίσης προτάσεις για νόμιμη επέκταση των ζωνών ψυχαγωγίας εκτός της κεντρικής Pattaya, αλλά αυτό δεν είναι ακόμη επίσημο, και ως εκ τούτου, η νόμιμη ώρα κλεισίματος των χώρων διασκέδασης εκτός αυτής της περιοχής είναι τα μεσάνυχτα.

Οι αρχές της Πατάγια, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι στους τουρίστες δεν αρέσει να πάνε σπίτι νωρίς και ότι η Πατάγια καθοδηγείται από τον τουρισμό και την ψυχαγωγία, λένε ότι επισπεύδουν και τις δύο προτάσεις με την Ταϊλανδική Αρχή Τουρισμού.

Προς το παρόν, το Σαββατοκύριακο αναμένεται να παραμείνει απασχολημένο και είναι μια καλή δοκιμασία για επερχόμενες εκδηλώσεις και τα Σαββατοκύριακα που αναμένεται να είναι ακόμα πιο πολυσύχναστα καθώς η υψηλή σεζόν…το πρώτο πραγματικό από το 2019 λόγω Covid19…προσεγγίσεις.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/