Το υδάτινο πάρκο Columbia Pictures Aquaverse στην Πατάγια ανοίγει για το κοινό για πρώτη μέρα

Πατάγια -

Το υδάτινο πάρκο Columbia Pictures Aquaverse έφτασε τελικά στην Πατάγια και είναι πλέον ανοιχτό για επαγγελματικούς λόγους για την πρώτη μέρα.

Το πρώτο στον κόσμο θεματικό πάρκο ταινιών Columbia Pictures με πλήρη επωνυμία βρίσκεται στην περιοχή Bang Saray, μόλις 20 λεπτά μακριά από την πόλη Pattaya. Το πάρκο ανοίγει από 10:00 π.μ. – 6:00 μ.μ. και καλωσορίζει πελάτες όλων των ηλικιών.

Η Columbia Pictures Aquaverse φιλοξένησε τα εγκαίνια της χθες, 12 Οκτωβρίου, με τον κ. Liakat Dhanji, Διευθύνοντα Σύμβουλο και Πρόεδρο της Amazon Falls, και τον δήμαρχο της Pattaya, Poramase Ngampiches, να προεδρεύει της εκδήλωσης.

Το υδάτινο πάρκο, σύμφωνα με τον κ. Laikat, περιλάμβανε θεματικές και ευχάριστες ζώνες που προσφέρουν παιχνίδι τόσο στο νερό όσο και στην ξηρά, καθώς και ζωντανές παραστάσεις, εστιατόρια, χαριτωμένα καταστήματα εμπορευμάτων και ένα μεγάλο τζακούζι με όλα τα είδη ποτών.

Ο δήμαρχος είπε: «Η Columbia Pictures Aquaverse θα γίνει ένα νέο αξιοθέατο παγκόσμιας κλάσης στην Πατάγια που θα προσελκύσει περισσότερους ταξιδιώτες από το εξωτερικό στην Ταϊλάνδη. Το υδάτινο πάρκο φαίνεται φανταστικό και μοναδικό στο είδος του. Θέλω να προσκαλέσω όλους να απολαύσουν διακοπές εδώ μια φορά στη ζωή».

Οι τιμές των εισιτηρίων ποικίλλουν με πολλές προσφορές που προσφέρονται αυτήν τη στιγμή, σημειώνει η TPN, ως μέρος του μεγάλου εγκαινίου.

Το πάρκο διαθέτει θεματικές περιοχές με ταινίες όπως Zombieland, Ghostbusters, Hotel Transylvania, Bad Boys, The Emoji Movie, Jumanji και άλλα.

Το πάρκο είναι εξαιρετικό για παιδιά και ενήλικες με αξιοθέατα που απευθύνονται και στα δύο, από συναρπαστικές βόλτες, όπως τσουλήθρες σε μια τεράστια παιδική περιοχή μέχρι μια τεράστια πισίνα κυμάτων με σκηνή για ζωντανές παραστάσεις. Το πάρκο διαθέτει επίσης μια ποικιλία φαγητού με ποικιλία επιλογών για ταϊλανδέζικες και διεθνείς γεύσεις.

Το πάρκο βρίσκεται λίγο έξω από την Πατάγια κοντά στους κήπους Nong Nooch.

Κάντε κλικ εδώ για την ιστοσελίδα τους και πληροφορίες εισιτηρίων.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.