Ο Sedan έπεσε στο πίσω μέρος ενός σταθερού φορτηγού στο Chonburi, ο οδηγός σκοτώθηκε

ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล

Περιοχή Baan Bueng, Chonburi —

Ένας 40χρονος οδηγός σκοτώθηκε ακαριαία όταν το σεντάν του έπεσε στο πίσω μέρος ενός ακινητοποιημένου φορτηγού.

Το θανατηφόρο δυστύχημα εκτυλίχθηκε σε δρόμο που οδηγεί στην υποσυνοικία Nong Yai του Chonburi στις 4 το πρωί χθες, 11 Οκτωβρίου. Η σύγκρουση αφορούσε ένα σεντάν Mitsubishi Pajero που έπεσε στο πίσω μέρος ενός φορτηγού που ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου και σκότωσε επιτόπου τον Ταϊλανδό οδηγό, κ. Chaiya Kongkham, 40 ετών, σύμφωνα με τα σωστικά συνεργεία Baan Bueng.

ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล

Το σώμα του θύματος μπλέχτηκε στα συντρίμμια του οχήματος, φέροντας τραύματα στο κεφάλι και στο χέρι. Η σορός του αφαιρέθηκε σκληρά από το αυτοκίνητο και μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο από τις υπηρεσίες διάσωσης.

ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล

Ο οδηγός φορτηγού, ο κ. Kasem Chumchat, 67 ετών, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι πήγαινε στην επαρχία Chanthaburi για να παραδώσει τα εμπορεύματα και έφυγε στην άκρη του δρόμου για ένα γεύμα αργά το βράδυ. Μετά από 30 λεπτά, ωστόσο, ο κ. Kasem άκουσε έναν δυνατό θόρυβο και έτρεξε στο πίσω μέρος του φορτηγού του για να ανακαλύψει ότι το θύμα έπεσε στο φορτηγό του και πέθανε.

Η αστυνομία του Baan Bueng κάλεσε τον οδηγό του φορτηγού για ανάκριση στο αστυνομικό τμήμα. Δεν ήταν σαφές εάν ο κακός φωτισμός του δρόμου ή η έλλειψη φωτισμού των οχημάτων έπαιξαν ρόλο στο ατύχημα ή όχι.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.