Το τέλος της Βουδιστικής Σαρακοστής γιορτάστηκε στην Ταϊλάνδη τη Δευτέρα, οι πωλήσεις αλκοόλ απαγορεύονται για 24 ώρες σε όλη τη χώρα

Εθνική -

Σήμερα, 10 Οκτωβρίου, σηματοδοτεί το τέλος της Βουδιστικής Σαρακοστής και το τέλος της περιόδου των βροχών στην Ταϊλάνδη.

Η ημέρα, η οποία επίσης παρατηρείται ως βουδιστική αργία, αναγνωρίστηκε ως το τέλος των τρίμηνων καταφυγίων για τους βουδιστές μοναχούς που τους επιτρέπει να εγκαταλείψουν τον ναό και να ταξιδέψουν για να διαδώσουν τις διδασκαλίες τους αφού έμεινε στους βουδιστικούς ναούς κατά τη διάρκεια της Βουδιστικής Σαρακοστής από τον Ιούλιο.

Οι Βουδιστές της Ταϊλάνδης παραδοσιακά έκαναν αξιώματα σε τοπικούς ναούς καθώς και προσφορές στους μοναχούς για να γιορτάσουν τις βουδιστικές γιορτές. Πέντε κύριες βουδιστικές εντολές εφαρμόζονται επίσης την ημέρα. Οι μοναχοί διεξάγουν επίσης «Παραβάνα» που τους επιτρέπει να λαμβάνουν αποφάσεις και να ζητούν συγχώρεση από τους πιστούς για τυχόν αδικήματα που γίνονται κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής.

วัน ออก พรรษา พรรษา พรรษา พรรษา พรรษา เหตุการณ์ เหตุการณ์ สำคัญ สำคัญ และ และ หลัก หลัก ธรรม ธรรม อะไร อะไร บ้าง บ้าง

Όπως και άλλες μεγάλες βουδιστικές αργίες, εφαρμόζεται απαγόρευση πώλησης αλκοόλ σε καταστήματα και εστιατόρια για 24 ώρες, καθώς και το κλείσιμο όλων των παμπ και των μπαρ της χώρας.

Σε όσους παραβίασαν θα επιβληθεί βαρύ πρόστιμο 10,000 μπατ ή φυλάκιση έως και έξι μήνες ή και τα δύο.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.