Ο παραδοσιακός αγώνας βουβαλιών ολοκληρώνεται χθες με πολλούς συμμετέχοντες στο Chonburi

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: China Xinhua News

Τσονμπούρι -

Ο ιστορικός, παραδοσιακός αγώνας βουβαλιών, που είχε φιλοξενηθεί στο Chonburi από την 1η έως τις 9 Οκτωβρίου 2022, ολοκληρώθηκε επίσημα.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε σε μια παλιά χωμάτινη πίστα, μπροστά από το δημαρχείο Chonburi. Όπως ήταν αναμενόμενο, η ετήσια διοργάνωση προσέλκυσε εκατοντάδες θεατές, τόσο εγχώριους όσο και διεθνείς, οι οποίοι στριμώχνονταν στις εξέδρες για να παρακολουθήσουν καθώς τα βουβάλια επιβιβαζόμενα από έναν υποψήφιο ο καθένας περνούσε στον αέρα για να φτάσει στη γραμμή του τερματισμού.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: China Xinhua News

Ενώ ο αγώνας αντιπροσώπευε ένα διασκεδαστικό, ενεργητικό γεγονός για τους θεατές, πολλοί υποψήφιοι παίρνουν αυτή την παράδοση στα σοβαρά, καθώς υπάρχει κύρος και βραβεία. Τα βουβάλια, τα οποία παλιά χρησιμοποιούνταν για γεωργικούς σκοπούς, εκπαιδεύονταν και τοποθετούνταν σε ειδικές δίαιτες πριν από τον αγώνα για να διασφαλίσουν ότι ήταν σε καλή υγεία. Αυτός ήταν ο λόγος που τα βουβάλια που φαίνονται στις φωτογραφίες έδειχναν τόσο αθλητικά και ευκίνητα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: China Xinhua News

Μετά την εκδήλωση, οι άνθρωποι πήγαν να ψωνίσουν σε σειρές τοπικών πάγκων με φαγητό και έπαιξαν σε ένα μικρό προσωρινό θεματικό πάρκο για να έχουν την τελευταία διασκέδαση της ημέρας πριν από την επίσημη λήξη της εκδήλωσης.

Ο αγώνας βουβαλιών διεξήχθη στο Chonburi για 151η φορά εδώ και δεκαετίες, αν και ποτέ δεν έχασε τη γοητεία του, καθώς πολλοί εξακολουθούν να λένε ότι αυτό το γεγονός ήταν μια πραγματικά μεγάλη επιτυχία. Ο αγώνας θα επιστρέψει ξανά τον επόμενο χρόνο μια μέρα πριν από το τέλος της Βουδιστικής Σαρακοστής στις 10 Οκτωβρίου. Μείνετε συντονισμένοι!

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.