Διάσημος Ταϊλανδός σεφ ξενοδοχείου στην Πατάγια πεθαίνει αφού έπεσε από τη μηχανή του

Πατάγια -

Ένας διάσημος Ταϊλανδός σεφ ξενοδοχείου που μόλις είχε φύγει από μια παμπ στην Πατάγια, σύμφωνα με τον φίλο του, πέθανε αφού έπεσε από τη μηχανή του.

Ένας ερευνητής, ο Πολ. Ο υπολοχαγός Amornthep Petchtim από το αστυνομικό τμήμα της Pattaya, ειδοποιήθηκε για ένα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στη 1:30 π.μ. σήμερα, 10 Οκτωβρίου, και έσπευσε στη σκηνή στο Soi Naklua 16 πίσω από το σχολείο Phothi Samphan Phitthayakhan στην υποπεριφέρεια Naklua του Banglamung, Chonburi, να βοηθήσει το θύμα.

Το θύμα βρέθηκε σε κρίσιμη κατάσταση λόγω σοβαρής απώλειας αίματος από τα τραύματα του στο κεφάλι. Το πράσινο/μαύρο μηχανάκι του Honda Wave 125S βρισκόταν στη μέση του δρόμου και υπέστη ελαφρά ζημιά. Παρά τη βοήθεια των σωστικών συνεργείων, το θύμα τελικά υπέκυψε στα τραύματά του και πέθανε. Δεν βρέθηκε κράνος στον τόπο του ατυχήματος, είπε η αστυνομία στο The Pattaya News.

Το θύμα αναγνωρίστηκε αργότερα από τον φίλο του ως κ. Pinij Srangna. Ήταν ένας διάσημος σεφ σε ένα ξενοδοχείο στην περιοχή Naklua, πέθανε σε ηλικία 35 ετών. Ο φίλος του θύματος, ο κ. Praiwan Khamnoi, 38, είπε στο The Pattaya News ότι αυτός και ο φίλος του είχαν μόλις πιει μαζί σε μια παμπ πριν τον παραλάβει μια κλήση αργότερα ότι ο φίλος του είχε πεθάνει.

Πολ. Ο υπολοχαγός Amornthep τράβηξε φωτογραφίες από τη σκηνή του ατυχήματος ως αποδεικτικό στοιχείο και θα εξέταζε αργότερα πλάνα CCTV για να βρει την αιτία του ατυχήματος.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.