Η αστυνομία μετανάστευσης της Ταϊλάνδης αποσύρει τις τουριστικές βίζες των δημοσιογράφων του CNN μετά την εισβολή τους στον τόπο του εγκλήματος για ρεπορτάζ την Πέμπτη

Εθνική -

Η αστυνομία μετανάστευσης της Ταϊλάνδης απέσυρε τις τουριστικές βίζες για τους δημοσιογράφους του CNN την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου, αφού συνελήφθησαν να εισέρχονται στον τόπο εγκλήματος μαζικών πυροβολισμών στο κέντρο φροντίδας παιδιών στην επαρχία Nong Bua Lamphu χωρίς άδεια.

Δύο ρεπόρτερ του CNN, συγκεκριμένα η Anna Coren και ο Daniel Hodge, μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Na Klang στο Nong Bua Lamphu για περαιτέρω ανάκριση σχετικά με την εισβολή στον τόπο του εγκλήματος για ρεπορτάζ ειδήσεων την Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου, δήλωσε ο αναπληρωτής αρχηγός της εθνικής αστυνομίας Surachate Hakparn.

Σύμφωνα με Η διαδικτυακή δήλωση του CNN International το Σάββατο, τρεις αξιωματούχοι δημόσιας υγείας επέτρεψαν στους δημοσιογράφους τους να πάνε στον τόπο του εγκλήματος. Ως εκ τούτου, οι δημοσιογράφοι ερωτήθηκαν για το ποιοι ήταν οι αρχές και προειδοποιήθηκαν ότι μόνο αξιωματούχοι της αστυνομίας μπορούσαν να χορηγήσουν τέτοια άδεια.

Ο αναπληρωτής αρχηγός δήλωσε επίσης ότι οι δημοσιογράφοι ενδέχεται να αντιμετωπίσουν νομικές κατηγορίες για εισβολή στον τόπο του εγκλήματος και παρέμβαση σε αποδεικτικά στοιχεία, εάν διαπιστωθεί ότι εισήλθαν στη σκηνή χωρίς άδεια.

Επιπλέον, θα μπορούσαν να απελαθούν και να μπουν στη μαύρη λίστα, σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης, μετά την ολοκλήρωση των νομικών διαδικασιών.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.