Οι Ταϊλανδοί πωλητές φέρονται να καβγαδίζουν με τους αξιωματούχους του Chonburi για τα «καλύτερα σημεία» σε μια τοπική αγορά

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ข่าวคนชล/ นันทพล ทิพย์ศรี

Περιοχή Mueang, Chonburi —

Αρκετοί Ταϊλανδοί πωλητές τραυματίστηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες μετά από καυγά με μέλη του δημοτικού συμβουλίου Chonburi για την πώληση σποτ ανακατατάξεων σε μια τοπική αγορά.

Η αστυνομία του Mueang έσπευσε να σταματήσει μια βίαιη διαμάχη μεταξύ Ταϊλανδών πωλητών και όσων φαινόταν να είναι μέλη του δημοτικού συμβουλίου Chonburi, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των πωλητών, σε μια τοπική αγορά μπροστά από το δημαρχείο Chonburi την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ข่าวคนชล/ นันทพล ทิพย์ศรี

Δύο πωλητές, ο κ. Weera Nakacharoonsit, 73 ετών, και ο συγγενής του κ. Sukij Nakacharoonsit, 43, βρέθηκαν στο σημείο. Και οι δύο υπέστησαν μη επικίνδυνα για τη ζωή τους τραύματα, ισχυριζόμενοι ότι δέχθηκαν σωματική επίθεση από μια ομάδα μελών του δημοτικού συμβουλίου του Chonburi που τράπηκαν σε φυγή μετά το περιστατικό.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ข่าวคนชล/ นันทพล ทิพย์ศรี

Ο Sukij είπε στην αστυνομία του Mueang ότι ήταν πλανόδιος πωλητής σε αυτήν την αγορά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, τα μέλη του συμβουλίου τον πλησίασαν την Τετάρτη, λέγοντάς του να μετακομίσει σε νέο σημείο στην αγορά, κάτι που τον εξόργισε γιατί δεν του άρεσε το νέο σημείο. Στη συνέχεια διαπληκτίστηκε με τους υπαλλήλους, ο οποίος τελικά εξελίχθηκε σε καυγά.

Η αστυνομία του Mueang είπε ότι θα καλέσει και τις δύο πλευρές για ανάκριση για να είναι δίκαιες και θα εξετάσει πλάνα CCTV για να βρει ποιος ακριβώς ξεκίνησε τον καυγά.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.