Πέντε ψεύτικοι μοναχοί της Καμπότζης, σύμφωνα με πληροφορίες, για ναρκωτικά συνελήφθησαν στο Rayong

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod Online

επαρχία Rayong -

Πέντε ψεύτικοι μοναχοί της Καμπότζης, μεταξύ πολλών που τράπηκαν σε φυγή, συνελήφθησαν στο Rayong μετά από καταγγελίες κατοίκων ότι ζητούσαν μόνο χρήματα και έπαιρναν ναρκωτικά.

Περίπου δέκα άλλοι ύποπτοι ανέβηκαν τρέχοντας σε ένα βουνό και μπόρεσαν να ξεφύγουν μόλις είδαν τις αρχές της Rayong και τους αστυνομικούς που ξεκίνησαν μια καταστολή εναντίον τους στο Wat Khao Bo Thong στην περιοχή Klaeng της Rayong σήμερα το πρωί, 7 Οκτωβρίου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod Online

Πριν από την επιχείρηση, οι αστυνομικοί είπαν ότι έλαβαν πολλαπλά παράπονα από κατοίκους για μια ομάδα ύποπτων μοναχών που φέρεται να διέπραξαν αδίστακτες συμπεριφορές αρνούμενοι να δεχτούν οτιδήποτε άλλο εκτός από μετρητά από τους δωρητές.

Ο ναός βρισκόταν στο βουνό. Μόνο πέντε ύποπτοι συνελήφθησαν. Όλοι απέτυχαν να δείξουν τα πιστοποιητικά μοναχού τους και σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησαν ότι ήταν χοάνες στα σύνορα της Καμπότζης. Η αστυνομία του Ραγιόνγκ τους έβαλε σε τεστ ναρκωτικών και διαπίστωσε ότι δύο από αυτούς ήταν υπό χρήση ναρκωτικών. Όλοι οι ύποπτοι έλαβαν εντολή να εγκαταλείψουν το μοναχισμό στο ναό.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod Online

Οι δύο ύποπτοι που έπαιρναν ναρκωτικά παραδέχθηκαν ότι πήραν Yabba (μεθαμφεταμίνη) που αγόρασαν για 40 μπατ, σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας. Όλοι τους πέρασαν παράνομα στο βασίλειο και είχαν μείνει στο ναό για δέκα χρόνια. Οι ύποπτοι κρατήθηκαν σε αστυνομικό τμήμα για να αναμείνουν περαιτέρω νομικές διαδικασίες.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.